Toimitusehdot

1. Yleisetehdot

Proficient.fi on Proficient Co Oy:n (y-tunnus 0745233-3) verkkokauppa. Näitä toimitusehtoja sovelletaan Proficient.fi:n ja sen asiakkaiden välisessä kauppasuhteessa. Proficient.fi:n välittämien tuotteiden osalta sovelletaan myös kyseisen palveluntarjoajan määrittelemiä sopimus- ja takuuehtoja. Proficient.fi:llä on oikeus päivittää näitä toimitusehtoja ilman ennakkoilmoitusta.

Palvelemme valtion- ja kuntientoimipaikkoja, oppilaitoksia, yrityksiä, yhteisöjä, maatiloja, taloyhtiöitä, säätiöitä, yhdistyksiä, seurakuntia, urheiluseuroja, jne.

Hankintalain uudistumisen myötä kuntien ja valtiontoimipaikoille voidaan tilata tarvikkeita Proficient.fi verkkokaupasta ilman kilpailutusta.

Tilaukset suositellaan tehtäväksi Proficient.fi -verkkokaupasta. Tilaukset ovat tilaajaa sitovia. Vahvistamme toimituksen tilausvahvistuksella tilaajan sähköpostiin. Tilauksessa on mainittava toimitus- ja laskutusosoitteiden lisäksi myös toimipaikan Y-tunnus, sekä puhelinnumero, josta on päivällä tavoitettavissa.

Perustettaville yrityksille ja kotitoimistoihin toimitamme toimistotarvikkeet tukkuhintaan. Toimitamme tilaukset yritysten välisillä toimitusehdoilla, eli tuotteissa ei ole automaattista palautusoikeutta. Maksutavoiksi hyväksymme ainoastaan verkkopankki- tai luottokorttimaksun verkkokaupassa.

Hinnat ilmoitamme aina alv 0 %, hintoihin lisätään tuotekohtainen arvonlisävero. Tuotteet hinnoitellaan vapaasti varastossamme. Maksu laskulla julkishallinnolle, osakeyhtiöille ja yhdistyksille 14 pv netto. Henkilöyhtiöiltä/ tmi/ ky/ ay/ maatiloilta, sekä yhden työntekijän osakeyhtiöiltä edellytämme etukäteen maksun verkkopankkimaksuna, Jousto osamaksuna tai luottokorteilla.

2. Tilaajapalkkiot

Kaikki asiakkaamme saavat tilaajapalkkion jokaisesta yli 250 €:n toimistotarviketilauksesta. Paitsi ilmoitustauluista, porrastauluista ja yhdistelmätauluista.

Tilaajapalkkion voit halutessasi valita useasta vaihtoehdosta seuraavasti:

  • Kun tilauksesi ylittää 250 € alv 0 %, niin voit valita yhden tuotteen tilaus-sivulla.
  • Kun tilauksesi ylittää 500 € alv 0 %, niin voit valita toisen tuotteen.
  • Kun tilauksesi ylittää 1000 € alv 0 %, niin voit valita kolmannen tuotteen.
  • Jos tilausrivin summa ylittää heti esim. 1000 €, niin voit valita kaikki kolme tuotetta kerralla.
    Tilaajapalkkiotuotteet: Fazerin sininen konvehtirasia, Geisha suklaakeksirasia, Juhla mokka kahvipaketti, Marianne täytekeksirasia, Doris täytekeksirasia, Tuc suolakeksirasia, Nordqvist teelajitelma, Domino keksirasia, Fanipalat-keksit.

3. Tietosuoja

Tilaamalla verkkokaupasta annat suostumuksesi siihen, että henkilötietojasi käytetään tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla. Emme tee asiakkaitamme koskevia profilointeja, eikä henkilötietojasi käytetä suoramarkkinointiin.

4. Tilausvahvistus

Tilausvahvistus toimitetaan sähköpostilla ja se on tarkastettava heti, siinä ovat kaikki toimitustiedot.

5. Toimitus

Toimitukset tapahtuvat Proficient kuljetussopimuksella. Tavarat toimitetaan toimitusosoitteeseen Suomessa joko pihaan tai lastaussiltaan, jos sinne on paketti- / kuorma-autolla esteetön pääsy. Vastaanottajan on kuitattava rahtikirjaan tavarat vastaanotetuksi. Osa tuotteista toimitetaan osina, jotka tulee tilaajan koota. Koottavia tuotteita ovat mm. työtuolit ja kalusteet.

Palveluun kuuluu kaksi jakeluyritystä. Jos vastaanottajaa ei tavoiteta, lähetys palautuu. Kuljetusyksikkölähetykselle on tilattavissa maksullinen uudelleenjakelu.

Lähetys puretaan kuljetusyksiköstä aina yhteen paikkaan. Kuljettaja jättää lähetyksen purkupaikkaan ja on paikalla tavaran vastaanottamisen sekä tarkastamisen ajan turvaväliä noudattaen. Lähetyksen painavin kolli määrittää, mihin lähetys puretaan.

Tuotteet ovat kuljetusvakuutettuja vastaanottajan katuosoitteeseen saakka. Asiakkaan tulee tarkastaa toimitus luovutuksen yhteydessä ja ilmoittaa puutteista sekä vaurioista kuljettajalle välittömästi. Jos toimituksessa on kuljetusvaurio, siitä on tehtävä merkintä rahtikirjaan ja vauriosta on ilmoitettava heti myös Proficientille. Kuljetusliikkeen vahinkotarkastaja käy tarkastamassa tarvittaessa kuljetusvaurion. Yli viisi päivää vanhoja huomautuksia ei kuljetusyhtiö eikä Proficient Oy huomioi.

Toimituskulut. Yli 180 € tilaukset toimitetaan rahtivapaasti. Tilausten 90 - 180 € toimitus on 10 €. Tilausten 0 - 90 € toimitus on 18 €. Hinnat alv 0%.

Jälkitoimitukset laskutetaan alkuperäisen toimituksen mukana. Tuotteen sivulla hinnan alapuolella on Saatavuus: kenttä, jossa mainitaan löytyykö tuotetta varastosta, vai jääkö se jälkitoimitukseen. Jos tilaaja tilaa verkkokaupasta jälkitoimitukseen jääviä tuotteita, hän samalla hyväksyy niiden laskutuksen heti toimitusmaksuehdolla. Jälkitoimituksesta ei peritä rahtia.

6. Takuu

Kaikilla tuotteillamme on tehdastakuu; 6 – 120 kuukautta tuotteesta riippuen. Toimitamme vain korkealaatuisia, ammattikäyttöön suunniteltuja tuotteita. Jokaisessa toimistotarvikkeessa noudatamme tehtaan määrittämää takuukäsittelyä.

7. Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visman verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma / Paybyway Oy. Visma välittää maksut verkkokaupalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Bambora-palvelusta: www.visma.fi/vismapay

Visman kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard –kortit sekä Jousto ja Everyday.

Paperi- ja verkkolaskuista vastaa Proficient Co Oy.

Bamboran yhteystiedot:Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 3154 20370 (arkisin klo 8-16)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Maksuehto Proficient paperi- ja verkkolaskuissa on pääsääntöisesti 14 päivää netto. Pidätämme oikeuden muuttaa maksuehtoa tapauskohtaisesti, esim. pyytää vakuuden kauppasummasta.

Laskutusmaksu 3.5 € verkkolaskulla tai paperilaskulla. Verkkopankkimaksusta annamme 2 € kassa-alennuksen. Luottokorttimaksuista, Jousto- ja Everyday-maksuista Proficient ei veloita kuluja. Uudelleenlaskutus- tai muutoskulu on 10 €. Maksu muistutuksesta veloitus on 10 €. Jos toimitamme verkkokauppa maksusta Kuitinkirjanpitoon sähköpostilla, tai paperilla, veloitus siitä on 10 €. Kuitti on tullut tilausvahvistuksen mukana. Sen voi tulostaa verkkokaupasta myös Tilaushistoriasivulta. Tarkastamme aina uuden asiakkaan luottotiedot käyttämällä Y-tunnusta. Voimme jättää tilauksen myös toimittamatta, jos epäilemme väärinkäytöstä. Tuotteet ovat Proficient Oy:n omaisuutta niin kauan, kun ne ovat kokonaisuudessaan ja mahdollisine perintäkuluineen maksettu.

8. Palautukset

Palautuksista on aina sovittava myyjän kanssa etukäteen. Palautuksesta on sovittava 5 päivän sisällä toimituksesta. Ilman palautusnumeroa lähetettyjä palautuksia varasto ei ota vastaan, koska yrityksillä ei ole automaattista palautusoikeutta. Sovitusta tuotteenpalautuksesta hyvitämme sen hinnasta 80 %, mutta ei toimituskuluista. Tuotteen on oltava avaamattomassa, alkuperäisessä pakkauksessa käyttämättömänä. Palauttajan on maksettava palautusrahti perille saakka. Palvelutuotteissa ei ole palautusoikeutta. Emme hyvitä takaisin tulleita tilauksia, joita asiakkaat eivät ole vastaanottaneet. Jos tilaajalle joudutaan palauttamaan rahaa, summasta vähennetään 5 € kuluina. Tilaustenmuutoksista johtuvia, koneelle tehtyjä hinta hyvityksiä säilytetään reskontrassa 4 kuukautta. Hyvitykset täytyy kuitata uuteen tilaukseen tänä aikana.

Kehitämme tuotteitamme, palvelujamme ja valikoimaamme kokoajan. Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtoja, hinnastoa ja tuotevalikoimaa ennalta ilmoittamatta. Toiminnassamme noudatamme hyvää kauppiastapaa sekä Suomenlakia.