Ilmainen toimitus
yli 120€ tilauksilla!
Maksu laskulla
Tilaajapalkkio
Nyt 0 kpl
2
4
6
NYT! TILAAJAPALKKIO TUPLANA!

Tuoteryhmät

Valtion ja Kuntien toimipaikoille voidaan verkkokaupasta tilata toimistotarvikkeita ilman kilpailutusta hankintalain uudistumisen myötä.
Järjestele: Eko | Nimi | Kallein | Halvin

Ilmoitustaulu Ulkokäyttöön Tarjous Hinta

Ilmoitustaulu ulkokäyttöön edulliseen hintaan ilmoitustaulut ulkokäyttöönIlmoitustaulu ulkokäyttöön alumiinikeyksin. Lukittava ilmoitustaulu ulkokäyttöön valikoimassa on useita erikokoisia tauluja. Lukollinen ilmoitustaulu on parempi valinta sinne, missä liikkuu vilkkaita ihmisiä. Ilmoitustaulut ulkokäyttöön ovat vähäisen roiskeveden kestäviä mutta eivät täysin vesitiiviitä, joten ne on asennettava katokseen. Alumiinikehys ja harmaa, tai musta tausta. Taulujen toimitusaika on noin kaksi viikkoa.

Lue lisää ja tutustu ekologisuuteen
Järjestele: 
 


Proficient tarjoaa edullisesti esim.

Ilmoitustaulu 300 x 500 mm, harmaa / hopea lukolla hinta 226,10€

Ilmoitustaulu ulkokäyttöön 300x500mm harmaa on tyylikäs, kestävä ja lukollinen ilmoitustaulu esimerkiksi katokseen. Ilmoitustaulun pinta kestää pieniä roiskeita ja se on lasitettu. Toimitamme yli 120 euron tilaukset rahtivapaasti.

Ilmoitustaulu ulkokäyttöön lukollinen on alumiinikehyksinen ja lasitettu taulu tärkeille ilmoituksille. Proficientin lukittavat ilmoitustaulut ulkokäyttöön ovat laadukkaita, näyttäviä ja kestäviä ilmoitustauluja julkisiin tiloihin. Taulut ovat pienen roiskeveden kestäviä, mutta eivät täysin vesitiiviitä. Asennus katokseen tai muuhun suojaan. Toimituksessa on Abloy lukko ja kaksi avainta. Valittavissa on useita kokoja ja taulut sopivat myös sisäkäyttöön. Toimitusaika noin kaksi viikkoa.  
Hinta:
226,10 / kpl alv 0%
Verollinen hinta: 280,36€ alv 24%
Tuotenumero: 3050-10LU
Toimitusaika: 1-2 viikkoa
Saatavuus: Tilaustuote
Maksa laskulla: Lue lisää
Lisää ostoskoriin
- +

16 ääntä

Kehitämme toimistotarvikkeiden valikoimaamme. Auta siinä ja tee tuotteelle ilmoitustaulu arvostelu. Klikkaa haluamasi tähtimäärää.

Arvioi ilmoitustaulu

VERKKOKAUPASTA EDULLISET TOIMISTOTARVIKKEET JA TYÖTUOLIT MEGA-VALIKOIMASTA

Kaikki toimistotarvikkeet, kuten ilmoitustaulut ulkokäyttöön kannattaa tilata netistä. Profin verkkokaupasta halvalla paljon ekologisia konttoritarvikkeita työpaikalle ja koti-toimistoon. Nopea perille toimitus, tilaajapalkkio, laaja valikoima, verkkolaskutus ja paljon muita etuja verkkokauppaa käyttävälle. On ekologista hankkia kaikki toimiston tuotteet samalla toimituksella, rahaa säästyy myös toimitusmaksuissa.

Toimistotarvikkeiden lisäksi myös työtuolit on edullisinta tilata netistä. Tutustu uusiin Ergonea työtuoli malleihin ja Ergonea satulatuoli valikoimaan. Työtuolien ja satulatuolien ergonomia-kehitys on ollut voimakasta. Ergonea tuoli on kehityksen kärjessä.

UUTTA - EDULLINEN KASSAKAAPPINETTI AVATTU !

Proficient parantaa toimistoturvallisuutta. Uusi kassakaappi, paloturvakaappi, avainkaappi, datakaappi ja turvakaappien sivusto on avattu Kassakaappi .net osoitteessa. Kassakaappinetti toimittaa eurooppalaisia Seifuva Euro I - IV luokiteltuja kassakaappeja, avainkaappeja, turvakaappeja sekä paloturvakaappeja kotiin ja toimistoon. Hyvät paloturva- ja murtoturvaluokitukset, mutta edulliset hinnat.
Lisätty
Odota
Maksutavat, toimituskulut ja UKK Kysy meiltä