Ilmainen toimitus
yli 120€ tilauksilla!
Maksu laskulla
Tilaajapalkkio
Nyt 0 kpl
2
4
6
NYT! TILAAJAPALKKIO TUPLANA!

Tuoteryhmät

Valtion ja Kuntien toimipaikoille voidaan verkkokaupasta tilata toimistotarvikkeita ilman kilpailutusta hankintalain uudistumisen myötä.
Järjestele: Eko | Nimi | Kallein | Halvin

Ilmoitustaulu Ulkokäyttöön Tarjous Hinta

Ilmoitustaulu ulkokäyttöön edulliseen hintaan ilmoitustaulut ulkokäyttöönIlmoitustaulu ulkokäyttöön alumiinikeyksin. Lukittava ilmoitustaulu ulkokäyttöön valikoimassa on useita erikokoisia tauluja. Lukollinen ilmoitustaulu on parempi valinta sinne, missä liikkuu vilkkaita ihmisiä. Ilmoitustaulut ulkokäyttöön ovat vähäisen roiskeveden kestäviä mutta eivät täysin vesitiiviitä, joten ne on asennettava katokseen. Alumiinikehys ja harmaa, tai musta tausta. Taulujen toimitusaika on noin kaksi viikkoa.

Lue lisää ja tutustu ekologisuuteen
Järjestele: 
 


Proficient tarjoaa edullisesti esim.

Ilmoitustaulu 300 x 500 mm, harmaa / hopea lukolla hinta 226,10€

Ilmoitustaulu ulkokäyttöön 300x500mm harmaa on tyylikäs, kestävä ja lukollinen ilmoitustaulu esimerkiksi katokseen. Ilmoitustaulun pinta kestää pieniä roiskeita ja se on lasitettu. Toimitamme yli 120 euron tilaukset rahtivapaasti.

Ilmoitustaulu ulkokäyttöön lukollinen on alumiinikehyksinen ja lasitettu taulu tärkeille ilmoituksille. Proficientin lukittavat ilmoitustaulut ulkokäyttöön ovat laadukkaita, näyttäviä ja kestäviä ilmoitustauluja julkisiin tiloihin. Taulut ovat pienen roiskeveden kestäviä, mutta eivät täysin vesitiiviitä. Asennus katokseen tai muuhun suojaan. Toimituksessa on Abloy lukko ja kaksi avainta. Valittavissa on useita kokoja ja taulut sopivat myös sisäkäyttöön. Toimitusaika noin kaksi viikkoa.  
Hinta:
226,10 / kpl alv 0%
Verollinen hinta: 280,36€ alv 24%
Tuotenumero: 3050-10LU
Toimitusaika: 1-2 viikkoa
Saatavuus: Tilaustuote
Ilmainen toimitus: Lue lisää
Lisää ostoskoriin
- +

16 ääntä

Kehitämme toimistotarvikkeiden valikoimaamme. Auta siinä ja tee tuotteelle ilmoitustaulu arvostelu. Klikkaa haluamasi tähtimäärää.

Arvioi ilmoitustaulu

Lisätty
Odota
Maksutavat, toimituskulut ja UKK Kysy meiltä