Ilmainen toimitus
yli 120€ tilauksilla!
Maksu laskulla
Tilaajapalkkio
Nyt 0 kpl
2
4
6
NYT! TILAAJAPALKKIO TUPLANA!

Tuoteryhmät

Valtion ja Kuntien toimipaikoille voidaan verkkokaupasta tilata toimistotarvikkeita ilman kilpailutusta hankintalain uudistumisen myötä.
Järjestele: Eko | Nimi | Kallein | Halvin

Yhdistelmätaulu Tarjous Hinta

Yhidstelmätaulu edulliseen hintaanYhdistelmätaulu Proficient on alumiinikehyksinen nimitaulun ja ilmoitustaulun yhdistelmä. Yhdistelmätaulussa on joko yksi, tai kaksi luikuvaa akryylilasia. Yhdistelmätauluissa on myös Abloy lukitus, mukana toimitetaan kaksi avainta. Taulujen kehys on eloksoitua alumiinia, seinään kiinnityshelat toimitetaan yhdistelmätaulujen mukana. Yhdistelmätaulut ovat hyvin suosittuja taloyhtiöiden käytössä, koska sekä nimitaulu, että ilmoitustaulu ovat samassa kehyksessä. Taulut sopivat moniin julkisiin kohteisiin. Yhdistelmätaulut on suunniteltu käytettäviksi sisätiloissa. Nyt Proficientilla kotimainen yhdistelmätaulu hinta kampanjassa kiinteistöihin.
 

yhdistelmätaulu taloyhtiöön

Mitä on sitten Ekologisuus yhdistelmätauluissa? Se perustuu monen tekijän yhteis- ja yksittäisvaikutukseen. Kuten yhdistelmätaulun valmistustapa, materiaalivalinnat, elinkaaren aikainen toiminta ja kierrätys. Mielestämme ekologisuuteen liittyy myös yhdistelmätaulujen hankintatapa. Yhdistelmätaulun tilaaminen verkkokaupasta säästää työaikaa, varsinaiset työtehtävät sujuvat helpommin ja nopeammin. Taulujen perille toimituksessa yhteiskuljetus on myös Ekoa, eli polttoainetta säästyy ja ruuhkat vähentyvät. Ostajan ekoajattelu siis tuottaa hänelle monenlaisia etuja, esimerkiksi ajan säästöä, energian säästöä ja tietysti myös rahan säästöä.
Tilaa yhdistelmätaulu netistä edulliseen hintaan.

Syvenny lisää ekoaiheeseen ja katso muita ekotuotteita sisältäviä kategorioita

Nettikauppamme tuoimistotuotevalikoimassa on yli 1000 ekologisesti sertifioitua tuotetta. Ekotuotteet on merkitty Ekologinen tuote -tunnus tunnuksella.
Alla Proficient yhdistelmätaulut:

1411-10Yhdistelmätaulu 600 x 500 mm 2-lasinenhinta 333,45€
1412-10Yhdistelmätaulu 900 x 700 mm 2-lasinenhinta 425,70€
1403-10Yhdistelmätaulu 900 x 700 mm 1-lasinenhinta 369,00€
1404-10Yhdistelmätaulu 1200 x 900 mm 1-lasinenhinta 520,20€
1414-10Yhdistelmätaulu 1200 x 900 mm 2-lasinenhinta 576,00€
1406-10Yhdistelmätaulu 1500 x 1200 mm 1-lasinenhinta 776,70€

Lue lisää ja tutustu ekologisuuteen


Proficient tarjoaa edullisesti esim.

Yhdistelmätaulu 600 x 500 mm 2-lasinen hinta 333,45€

Yhdistelmätaulu 600x500mm 2 lasinen nimitaulu ja ilmoitustaulu yhdistelmä edullisesti ilman rahtikustannuksia. Yhdistelmätaulu on sopiva julkisiin tiloihin ja rappukäytäviin. Katso muita yhdistelmätauluja verkkokaupastamme.

Proficientin yhdistelmätaulu 300 + 300 x 500 mm on nimitaulun ja ilmoitustaulun yhdistelmä. Nimitaulu on vasemmalla ja ilmoitustaulu oikealla puolella, korkeus 50 cm. Yhdistelmätaulu on näyttävä ja erinomaisesti toimiva kokonaisuus julkisiin tiloihin. Yhdistelmätaulu on nimensä mukaan monikäyttöinen taulu samoissa kehyksissä. Nimitaulu + ilmoitustaulu sopii hyvin esim. taloyhtiön rappukäytävään. Yhdistelmätaulu on kaksi lasinen, liukuvat lasit ovat kestävää akryyliä. Abloy lukitut liukulasiovet, tyylikäs alumiinikehys ja musta tausta. Toimitusaika noin kaksi viikkoa, edullinen hinta.  
Hinta:
333,45 / kpl alv 0%
Tuotenumero: 1411-10
Toimitusaika: 1-2 viikkoa
Saatavuus: Tilaustuote
Tilaa rekisteröitymättä: Lue lisää
Lisää ostoskoriin
- +

14 ääntä

Kehitämme toimistotarvikkeiden valikoimaamme. Auta siinä ja tee tuotteelle yhdistelmätaulu arvostelu. Klikkaa haluamasi tähtimäärää.

Arvioi yhdistelmätaulu

VERKKOKAUPASTA EDULLISET TOIMISTOTARVIKKEET JA TYÖTUOLIT MEGA-VALIKOIMASTA

Kaikki toimistotarvikkeet, kuten yhdistelmätaulut kannattaa tilata netistä. Profin verkkokaupasta halvalla paljon ekologisia konttoritarvikkeita työpaikalle ja koti-toimistoon. Nopea perille toimitus, tilaajapalkkio, laaja valikoima, verkkolaskutus ja paljon muita etuja verkkokauppaa käyttävälle. On ekologista hankkia kaikki toimiston tuotteet samalla toimituksella, rahaa säästyy myös toimitusmaksuissa.

Toimistotarvikkeiden lisäksi myös työtuolit on edullisinta tilata netistä. Tutustu uusiin Ergonea työtuoli malleihin ja Ergonea satulatuoli valikoimaan. Työtuolien ja satulatuolien ergonomia-kehitys on ollut voimakasta. Ergonea tuoli on kehityksen kärjessä.

UUTTA - EDULLINEN KASSAKAAPPINETTI AVATTU !

Proficient parantaa toimistoturvallisuutta. Uusi kassakaappi, paloturvakaappi, avainkaappi, datakaappi ja turvakaappien sivusto on avattu Kassakaappi .net osoitteessa. Kassakaappinetti toimittaa eurooppalaisia Seifuva Euro I - IV luokiteltuja kassakaappeja, avainkaappeja, turvakaappeja sekä paloturvakaappeja kotiin ja toimistoon. Hyvät paloturva- ja murtoturvaluokitukset, mutta edulliset hinnat.
Lisätty
Odota
Maksutavat, toimituskulut ja UKK