Ilmainen toimitus
yli 120€ tilauksilla!
Maksu laskulla
Tilaajapalkkio
Nyt 0 kpl
2
4
6
NYT! TILAAJAPALKKIO TUPLANA!

Tuoteryhmät

Valtion ja Kuntien toimipaikoille voidaan verkkokaupasta tilata toimistotarvikkeita ilman kilpailutusta hankintalain uudistumisen myötä.
Järjestele: Eko | Nimi | Kallein | Halvin

Yhdistelmätaulu Tarjous Hinta

Yhidstelmätaulu edulliseen hintaanYhdistelmätaulu Proficient on alumiinikehyksinen nimitaulun ja ilmoitustaulun yhdistelmä. Yhdistelmätaulussa on joko yksi, tai kaksi luikuvaa akryylilasia. Yhdistelmätauluissa on myös Abloy lukitus, mukana toimitetaan kaksi avainta. Taulujen kehys on eloksoitua alumiinia, seinään kiinnityshelat toimitetaan yhdistelmätaulujen mukana. Yhdistelmätaulut ovat hyvin suosittuja taloyhtiöiden käytössä, koska sekä nimitaulu, että ilmoitustaulu ovat samassa kehyksessä. Taulut sopivat moniin julkisiin kohteisiin. Yhdistelmätaulut on suunniteltu käytettäviksi sisätiloissa. Nyt Proficientilla kotimainen yhdistelmätaulu hinta kampanjassa kiinteistöihin.

Lue lisää ja tutustu ekologisuuteen
Järjestele: 
 


Proficient tarjoaa edullisesti esim.

Yhdistelmätaulu 1500 x 1200 mm 1-lasinen hinta 776,70€

Yhdistelmätaulu 1500x1200mm 1 lasinen on tyylikäs, laadukas, edullinen ja kestävä nimitaulu ja ilmoitustaulu yhdistelmä. Yhdistelmätaulun lasi on akryylia ja kehykset alumiinia. Toimitamme yhdistelmätauluja ilman rahtikuluja toimipaikallenne.

Yhdistelmätaulu 600 + 900 x 1200 mm on nimitaulun ja ilmoitustaulun yhdistelmä. Tämä yhdistelmätaulu on kookas ja erinomaisesti toimiva kokonaisuus julkisiin tiloihin ja taloyhtiöiden käyttöön. Taulu on yksi lasinen ja suunniteltu sisäkäyttöön, ilmoitusosan leveys on 90 cm. Yhdistelmätaulussa on Abloy lukittu lasiovi vasemmalla, tyylikäs alumiinikehys ja musta tausta. Kotimaisen yhdistelmätaulun toimitusaika on noin kaksi viikkoa.  
Hinta:
776,70 / kpl alv 0%
Verollinen hinta: 963,11€ alv 24%
Tuotenumero: 1406-10
Toimitusaika: 1-2 viikkoa
Saatavuus: Tilaustuote
Ilmainen toimitus: Lue lisää
Lisää ostoskoriin
- +

15 ääntä

Kehitämme toimistotarvikkeiden valikoimaamme. Auta siinä ja tee tuotteelle yhdistelmätaulu arvostelu. Klikkaa haluamasi tähtimäärää.

Arvioi yhdistelmätaulu

Lisätty
Odota
Maksutavat, toimituskulut ja UKK Kysy meiltä