Ilmainen toimitus
yli 120€ tilauksilla!
Maksu laskulla
Tilaajapalkkio
Nyt 0 kpl
2
4
6
NYT! TILAAJAPALKKIO TUPLANA!

Tuoteryhmät

Valtion ja Kuntien toimipaikoille voidaan verkkokaupasta tilata toimistotarvikkeita ilman kilpailutusta hankintalain uudistumisen myötä.
Järjestele: Eko | Nimi | Kallein | Halvin

Porrastaulu Ja Nimitaulu Tarjous Hinta

Porrastaulu tai nimitaulu edullisee hintaan porrastaulut ja nimitaulut edullisestiPorrastaulu eli nimitaulu taloyhtiöön edulliseen hintaan. Proficientin porrastaulut ovat kestäviä ja tyylikkäitä, valikoimassa esim. laadukas nimitaulu kerrostaloon. Kehys on nimitauluissa alumiinia ja seinään kiinnityshelat ovat toimituksessa mukana. Porrastaulujen lasiovet voidaan toimittaa Abloy lukolla, tai ns. ruuvilukituksella. Kestävyysvaatimusten vuoksi ovet eivät ole lasia vaan akryyliä, joka kestää vilkkaammassakin käyttökohteessa. Nimitaulu on uritettu, jonka jälkeen taustaan on laitettu musta tyylikäs huopakangas. Urat on sovitettu 13 mm korkeille vakiokirjaimille ja numeroille. Nimitaulua voi käyttää myös hinnastotauluna. Hanki nyt kotimainen porrastaulu hinta tarjouksesta, toimitus parissa viikossa.

Lue lisää ja tutustu ekologisuuteen


Proficient tarjoaa edullisesti esim.

Porrastaulu nimitaulu 300 x 500 mm hinta 129€

Porrastaulu 300x500mm edullisesti ilman rahtikuluja pikaisesti verkkokaupastamme. Porrastaulun kehykset ovat kestävää alumiinia ja se on suunniteltu 12-15 nimelle. Nimitauluun sopivat 13mm kirjaimet ja numerot.

Porrastaulu / nimitaulu l. 300 x k. 500 mm on suunniteltu julkisiin kohteisiin ja taloyhtiöiden rappukäytäviin. Porrastaulu taloyhtiöön eli toiselta nimeltään nimitaulu on vakiouritettu ja soveltuu 12 - 15 nimelle. Porrastaulu rappukäytävään on akryyli - lasiovellinen alumiinikehystetty taulu, jonka ovi on saranoitu. Nimitaulun tausta on uritettu ja verhoiltu mustalla huopakankaalla. Porrastauluun sopivat yleiset 13 mm kirjaimet ja numerot. Pieni porrastaulu kerrostaloon tai muuhun julkiseen kohteeseen, taulua voi käyttää myös hinnastotauluna. Toimitusaika noin kaksi viikkoa. Nyt porrastaulu hinta kampanjassa.  
Hinta:
129 / kpl alv 0%
Tuotenumero: 3050-50
Toimitusaika: 1-2 viikkoa
Saatavuus: Tilaustuote
Maksa laskulla: Lue lisää
Lisää ostoskoriin
- +

14 ääntä

Kehitämme toimistotarvikkeiden valikoimaamme. Auta siinä ja tee tuotteelle porrastaulu arvostelu. Klikkaa haluamasi tähtimäärää.

Arvioi porrastaulu

VERKKOKAUPASTA EDULLISET TOIMISTOTARVIKKEET JA TYÖTUOLIT MEGA-VALIKOIMASTA

Kaikki toimistotarvikkeet, kuten porrastaulu nimitaulu kannattaa tilata netistä. Profin verkkokaupasta halvalla paljon ekologisia konttoritarvikkeita työpaikalle ja koti-toimistoon. Nopea perille toimitus, tilaajapalkkio, laaja valikoima, verkkolaskutus ja paljon muita etuja verkkokauppaa käyttävälle. On ekologista hankkia kaikki toimiston tuotteet samalla toimituksella, rahaa säästyy myös toimitusmaksuissa.

Toimistotarvikkeiden lisäksi myös työtuolit on edullisinta tilata netistä. Tutustu uusiin Ergonea työtuoli malleihin ja Ergonea satulatuoli valikoimaan. Työtuolien ja satulatuolien ergonomia-kehitys on ollut voimakasta. Ergonea tuoli on kehityksen kärjessä.

UUTTA - EDULLINEN KASSAKAAPPINETTI AVATTU !

Proficient parantaa toimistoturvallisuutta. Uusi kassakaappi, paloturvakaappi, avainkaappi, datakaappi ja turvakaappien sivusto on avattu Kassakaappi .net osoitteessa. Kassakaappinetti toimittaa eurooppalaisia Seifuva Euro I - IV luokiteltuja kassakaappeja, avainkaappeja, turvakaappeja sekä paloturvakaappeja kotiin ja toimistoon. Hyvät paloturva- ja murtoturvaluokitukset, mutta edulliset hinnat.
Lisätty
Odota
Maksutavat, toimituskulut ja UKK Kysy meiltä