Ilmainen toimitus
yli 120€ tilauksilla!
Maksu laskulla
Tilaajapalkkio
Nyt 0 kpl
2
4
6
NYT! TILAAJAPALKKIO TUPLANA!

Tuoteryhmät

Valtion ja Kuntien toimipaikoille voidaan verkkokaupasta tilata toimistotarvikkeita ilman kilpailutusta hankintalain uudistumisen myötä.

Ilmoitustaulu 750 x 900 mm, harmaa / hopea hinta 409,50€

Katso muita Porrastaulu Nimitaulu vaihtoehtoja. Tuoteluettelo hinnasto 2020

Porrastaulu 750x900mm julkisiin kohteisiin ja taloyhtiöihin. Porrastaulun lasiovi ja alumiinikehykset ovat kestäviä. Nimitauluun mahtuu noin 70 nimeä ja siihen käyvät 13mm irtokirjaimet. Nimitauluja edullisesti Proficientiltä.

Porrastaulu / nimitaulu 750 x 900 mm on suunniteltu julkisiin kohteisiin ja rappukäytäviin. Tämä nimitaulu malli sopii noin 70 nimelle. Porrastaulu on lasiovellinen alumiinikehystetty taulu, jonka tausta on uritettu ja verhoiltu mustalla huopakankaalla. Nimitauluun käyvät 13 mm irtokirjaimet. Toimitusaika noin kaksi viikkoa. Porrastaulu edulliseen hintaan, toimitusosoitteeseen toimitettuna.  

Konttoritarvikkeita ammattikäyttöön hyvästä valikoimasta

Verkkokaupassa on myynnissä 5500 yrityskäyttöön ja toimistoon sopivaa ekologista tuotetta. Nettipalvelussamme on valittavissa useita samankaltaisia tuotteita joiden välinen vertailu kannattaa. Suosittelemme esimerkiksi 3050-50 Porrastaulu nimitaulu 300 x 500 mm työpaikalle. Toimitamme tuhansia muitakin edullisia toimistotarvikkeita, joita suosittelemme myös kovaan ammattikäyttöön. Monilla asiakkaillamme on helppokäyttöisestä verkkokaupasta hyviä kokemuksia, joten he tilaavat ympäristöystävällisesti kaiken toimistolle tarvittavan samasta paikasta. Nettitilauksissa nopea ja tehokas perilletoimitus. Turvallinen suomalainen nettikauppa - paljon konttoritarvikkeita halpaan hintaan.
Hinta:
409,50 / kpl alv 0%
Tuotenumero: 7590-10
Toimitusaika: 1-2 viikkoa
Saatavuus: Tilaustuote
Maksa laskulla: Lue lisää
Lisää ostoskoriin
- +

12 ääntä

Kehitämme toimistotarvikkeiden valikoimaamme. Auta siinä ja tee tuotteelle porrastaulu arvostelu. Klikkaa haluamasi tähtimäärää.

Arvioi porrastaulu

Lähetä tämä tuote-esite sähköpostilla

Samankaltaisia tuotteita ja toimistotarvikkeita

Asiakkaamme tilasivat myös näitä tuotteita

Lisätty
Odota
Maksutavat, toimituskulut ja UKK