Ilmainen toimitus
yli 120€ tilauksilla!
Maksu laskulla
Tilaajapalkkio
Nyt 0 kpl
2
4
6
NYT! TILAAJAPALKKIO TUPLANA!

Tuoteryhmät

Valtion ja Kuntien toimipaikoille voidaan verkkokaupasta tilata toimistotarvikkeita ilman kilpailutusta hankintalain uudistumisen myötä.

Porrastaulu nimitaulu 450 x 700 mm hinta 203,30€

Katso muita Porrastaulu Nimitaulu vaihtoehtoja. Tuoteluettelo hinnasto 2020

Porrastaulu 450x700mm on laadukas julkisiin tiloihin suunniteltu kestävä nimitaulu. Porrastaulun sisälle sopivat 13mm kirjaimet. Tilaa noin 25 nimelle. Toimitamme porrastauluja ilman rahtikustannuksia verkkokaupastamme.

Porrastaulu / nimitaulu l. 450 x k. 700 mm pystymalli on suunniteltu julkisiin kohteisiin ja kiinteistöyhtiöiden rappukäytäviin. Tämä porrastaulu eli nimitaulu malli sopii 21 – 25 nimelle. Porrastaulu 4570 on lasiovellinen alumiinikehystetty taulu, jonka tausta on uritettu ja verhoiltu mustalla huopakankaalla. Porrastauluun sopivat 13 mm irtokirjaimet ja numerot. Toimitusaika noin kaksi viikkoa. Porrastaulu hinta kampanjassa, perille toimitettuna.  

Hyvä valikoima konttoritarvikkeita

Verkkokaupassa on tilattavissa yli 5000 yrityskäyttöön ja toimistoon sopivaa tuotetta. Myynnissä useita samankaltaisia tuotteita joiden välinen vertailu kannattaa. Suosittelemme esimerkiksi 3050-50 Porrastaulu nimitaulu 300 x 500 mm työpaikalle. Toimitamme tuhansia muitakin edullisia toimistotarvikkeita, joita suosittelemme myös kovaan ammattikäyttöön. Monilla asiakkaillamme on helppokäyttöisestä verkkokaupasta hyviä kokemuksia, joten he tilaavat ekologisesti kaiken toimistolle tarvittavan samasta paikasta. Nettitilauksissa nopea ja tehokas perilletoimitus. Turvallinen kotimainen nettikauppa, jossa halvalla paljon konttoritarvikkeita.
Hinta:
203,30 / kpl alv 0%
Tuotenumero: 4570-50
Toimitusaika: 1-2 viikkoa
Saatavuus: Tilaustuote
Tilaa rekisteröitymättä: Lue lisää
Lisää ostoskoriin
- +

17 ääntä

Kehitämme toimistotarvikkeiden valikoimaamme. Auta siinä ja tee tuotteelle porrastaulu arvostelu. Klikkaa haluamasi tähtimäärää.

Arvioi porrastaulu

Lähetä tämä tuote-esite sähköpostilla

Samankaltaisia tuotteita ja toimistotarvikkeita

Asiakkaamme tilasivat myös näitä tuotteita

Lisätty
Odota
Maksutavat, toimituskulut ja UKK