Ilmainen toimitus
yli 120€ tilauksilla!
Maksu laskulla
Tilaajapalkkio
Nyt 0 kpl
2
4
6
NYT! TILAAJAPALKKIO TUPLANA!

Tuoteryhmät

Valtion ja Kuntien toimipaikoille voidaan verkkokaupasta tilata toimistotarvikkeita ilman kilpailutusta hankintalain uudistumisen myötä.

Porrastaulu nimitaulu 450 x 600 mm hinta 182€

Katso muita Porrastaulu Nimitaulu vaihtoehtoja. Tuoteluettelo hinnasto 2019

Porrastaulu 450x600mm on laadukas uritettu nimitaulu rappukäytäviin ja julkisiin tiloihin. Porrastaulun sisälle sopivat 13mm kirjaimet ja nimitaulu on sopiva 16-20 nimelle. Kaikki nimitaulut ilman rahtikustannuksia verkkokaupastamme.

Porrastaulu / nimitaulu 450 x 600 mm on suunniteltu julkisiin kohteisiin ja rappukäytäviin. Tämä nimitaulu malli sopii 16 – 20 nimelle. Proficientin 45 cm leveä porrastaulu on lasiovellinen alumiinikehystetty taulu, jonka tausta on uritettu ja verhoiltu mustalla huopakankaalla. Nimitauluun sopivat yleiset 13 mm kirjaimet. Porrastaulun toimitusaika noin kaksi viikkoa, eli taulut tehdään tilausten mukaan. Nyt nimitaulu hinta kampanjassa.  

Hyvä valikoima konttoritarvikkeita

Verkkokaupassa on tilattavissa yli 5000 yrityskäyttöön ja toimistoon sopivaa tuotetta. Myynnissä useita samankaltaisia tuotteita joiden välinen vertailu kannattaa. Suosittelemme esimerkiksi 3050-50 Porrastaulu nimitaulu 300 x 500 mm työpaikalle. Toimitamme tuhansia muitakin edullisia toimistotarvikkeita, joita suosittelemme myös kovaan ammattikäyttöön. Monilla asiakkaillamme on helppokäyttöisestä verkkokaupasta hyviä kokemuksia, joten he tilaavat ekologisesti kaiken toimistolle tarvittavan samasta paikasta. Nettitilauksissa nopea ja tehokas perilletoimitus. Turvallinen kotimainen nettikauppa, jossa halvalla paljon konttoritarvikkeita.
Hinta:
182 / kpl alv 0%
Tuotenumero: 4560-50
Toimitusaika: 1-2 viikkoa
Saatavuus: Tilaustuote
Ilmainen toimitus: Lue lisää
Lisää ostoskoriin
- +

18 ääntä

Kehitämme toimistotarvikkeiden valikoimaamme. Auta siinä ja tee tuotteelle porrastaulu arvostelu. Klikkaa haluamasi tähtimäärää.

Arvioi porrastaulu

Lähetä tämä tuote-esite sähköpostilla

Samankaltaisia tuotteita ja toimistotarvikkeita

Asiakkaamme tilasivat myös näitä tuotteita

Lisätty
Odota
Maksutavat, toimituskulut ja UKK