Ilmainen toimitus
yli 120€ tilauksilla!
Maksu laskulla
Tilaajapalkkio
Nyt 0 kpl
2
4
6
NYT! TILAAJAPALKKIO TUPLANA!

Tuoteryhmät

Valtion ja Kuntien toimipaikoille voidaan verkkokaupasta tilata toimistotarvikkeita ilman kilpailutusta hankintalain uudistumisen myötä.

Porrastaulu nimitaulu 600 x 800 mm hinta 304,95€

Katso muita Porrastaulu Nimitaulu vaihtoehtoja. Tuoteluettelo hinnasto 2020

Nimitaulu 600x800mm laadukas kestävä porrastaulu edullisesti ilman rahtikuluja. Aluminiikehys on kestävä ja uritettu huopakangas sopii noin 50 nimelle. Nimitauluja edullisesti verkkokaupastamme!

Proficient porrastaulu / nimitaulu 600 x 800 mm, leveys ensin mainittuna. Porrastaulu on kestävä, se on suunniteltu julkisiin kohteisiin ja rappukäytäviin. Tämä nimitaulu malli sopii noin 50 nimelle. Toki porrastaulua voi käyttää myös hinnastotauluna. Proficient porrastaulu on lasiovellinen alumiinikehystetty taulu, jonka tausta on uritettu ja verhoiltu huopakankaalla. Luja muovilasiovi kestää rauhattomissakin tiloissa. Proficient nimitaulun toimitusaika noin kaksi viikkoa. Nimitaulu hinta kampanjassa, perille toimitettuna.  

Hyvä valikoima konttoritarvikkeita

Verkkokaupassa on tilattavissa yli 5000 yrityskäyttöön ja toimistoon sopivaa tuotetta. Myynnissä useita samankaltaisia tuotteita joiden välinen vertailu kannattaa. Suosittelemme esimerkiksi 3050-50 Porrastaulu nimitaulu 300 x 500 mm työpaikalle. Toimitamme tuhansia muitakin edullisia toimistotarvikkeita, joita suosittelemme myös kovaan ammattikäyttöön. Monilla asiakkaillamme on helppokäyttöisestä verkkokaupasta hyviä kokemuksia, joten he tilaavat ekologisesti kaiken toimistolle tarvittavan samasta paikasta. Nettitilauksissa nopea ja tehokas perilletoimitus. Turvallinen kotimainen nettikauppa, jossa halvalla paljon konttoritarvikkeita.
Hinta:
304,95 / kpl alv 0%
Tuotenumero: 6080-50
Toimitusaika: 1-2 viikkoa
Saatavuus: Tilaustuote
Ilmainen toimitus: Lue lisää
Lisää ostoskoriin
- +

14 ääntä

Kehitämme toimistotarvikkeiden valikoimaamme. Auta siinä ja tee tuotteelle porrastaulu arvostelu. Klikkaa haluamasi tähtimäärää.

Arvioi porrastaulu

Lähetä tämä tuote-esite sähköpostilla

Samankaltaisia tuotteita ja toimistotarvikkeita

Asiakkaamme tilasivat myös näitä tuotteita

Lisätty
Odota
Maksutavat, toimituskulut ja UKK