Ilmainen toimitus
yli 120€ tilauksilla!
Maksu laskulla
Tilaajapalkkio
Nyt 0 kpl
2
4
6
NYT! TILAAJAPALKKIO TUPLANA!

Tuoteryhmät

Valtion ja Kuntien toimipaikoille voidaan verkkokaupasta tilata toimistotarvikkeita ilman kilpailutusta hankintalain uudistumisen myötä.

Porrastaulu nimitaulu 600 x 800 mm lukolla hinta 370,50€

Katso muita Porrastaulu Nimitaulu vaihtoehtoja. Tuoteluettelo hinnasto 2020

Porrastaulu 600x800mm lukollinen edullisesti ilmaisella toimituksella varastostamme. Nimitaulu on kestävä ja siihen sopii noin 50 nimeä. Lasiovessa on kestävä abloy lukko. Porrastaulun tausta on uritettu ja kangas on huopakangasta.

Proficient porrastaulu nimitaulu Abloy lukolla, koko 600 x 800 mm. Porrastaulu on suunniteltu julkisiin kohteisiin ja rappukäytäviin, joten sen rakenne on kestävä. Tämä nimitaulu malli sopii noin 50 nimelle, siinä voi käyttää yleisiä 13 mm kirjaimia. Tai hinnastokäytössä numeroita. Porrastaulu on lasiovellinen alumiinikehystetty taulu, jossa on Abloy lukitus. Toimituksessa mukana kaksi avainta. Porrastaulun tausta on uritettu ja verhoiltu mustalla huopakankaalla. Tehtaan toimitusaika on noin kaksi viikkoa. Tarjous hinta ja toimitus perille.  

Hyvä valikoima konttoritarvikkeita

Verkkokaupassa on tilattavissa yli 5000 yrityskäyttöön ja toimistoon sopivaa tuotetta. Myynnissä useita samankaltaisia tuotteita joiden välinen vertailu kannattaa. Suosittelemme esimerkiksi 3050-50 Porrastaulu nimitaulu 300 x 500 mm työpaikalle. Toimitamme tuhansia muitakin edullisia toimistotarvikkeita, joita suosittelemme myös kovaan ammattikäyttöön. Monilla asiakkaillamme on helppokäyttöisestä verkkokaupasta hyviä kokemuksia, joten he tilaavat ekologisesti kaiken toimistolle tarvittavan samasta paikasta. Nettitilauksissa nopea ja tehokas perilletoimitus. Turvallinen kotimainen nettikauppa, jossa halvalla paljon konttoritarvikkeita.
Hinta:
370,50 / kpl alv 0%
Tuotenumero: 6080-50LU
Toimitusaika: 1-2 viikkoa
Saatavuus: Tilaustuote
Tilaa rekisteröitymättä: Lue lisää
Lisää ostoskoriin
- +

15 ääntä

Kehitämme toimistotarvikkeiden valikoimaamme. Auta siinä ja tee tuotteelle porrastaulu arvostelu. Klikkaa haluamasi tähtimäärää.

Arvioi porrastaulu

Lähetä tämä tuote-esite sähköpostilla

Samankaltaisia tuotteita ja toimistotarvikkeita

Asiakkaamme tilasivat myös näitä tuotteita

Lisätty
Odota
Maksutavat, toimituskulut ja UKK