Ilmainen toimitus
yli 120€ tilauksilla!
Maksu laskulla
Tilaajapalkkio
Nyt 0 kpl
2
4
6
NYT! TILAAJAPALKKIO TUPLANA!

Tuoteryhmät

Valtion ja Kuntien toimipaikoille voidaan verkkokaupasta tilata toimistotarvikkeita ilman kilpailutusta hankintalain uudistumisen myötä.

Porrastaulu nimitaulu 450 x 600 mm lukolla hinta 238,45€

Katso muita Porrastaulu Nimitaulu vaihtoehtoja. Tuoteluettelo hinnasto 2020

Porrastaulu 450x600mm abloy lukolla. Porrastaulun rakenne on kestävä, siihen sopivat 13mm kirjaimet ja nimitaulu on suunniteltu 16-20 nimelle. Nimitaulun tausta on uritettu ja verhoiltu huopakankaalla.

Porrastaulu eli nimitaulu Abloy lukolla kiinteistökäyttöön. Porrastaulun koko on 450 x 600 mm, leveys ensin mainittuna. Nimitaulu on rakenteeltaan kestävä, se on suunniteltu julkisiin kohteisiin ja rappukäytäviin. Tämä nimitaulu malli sopii 16 – 20 nimelle. Porrastaulu on lasiovellinen alumiinikehystetty taulu, jossa on Abloy lukitus, toimitetaan kahdella avaimella. Porrastaulun tausta on uritettu ja verhoiltu tyylikkäällä mustalla huopakankaalla. Nimet voi kirjoittaa normaaleilla 13 mm irtokirjaimilla. Toimitusaika noin kaksi viikkoa. Porrastaulu lukolla hinta kampanjassa ja perille toimitettuna.  

Konttoritarvikkeita ammattikäyttöön hyvästä valikoimasta

Verkkokaupassa on myynnissä 5500 yrityskäyttöön ja toimistoon sopivaa ekologista tuotetta. Nettipalvelussamme on valittavissa useita samankaltaisia tuotteita joiden välinen vertailu kannattaa. Suosittelemme esimerkiksi 3050-50 Porrastaulu nimitaulu 300 x 500 mm työpaikalle. Toimitamme tuhansia muitakin edullisia toimistotarvikkeita, joita suosittelemme myös kovaan ammattikäyttöön. Monilla asiakkaillamme on helppokäyttöisestä verkkokaupasta hyviä kokemuksia, joten he tilaavat ympäristöystävällisesti kaiken toimistolle tarvittavan samasta paikasta. Nettitilauksissa nopea ja tehokas perilletoimitus. Turvallinen suomalainen nettikauppa - paljon konttoritarvikkeita halpaan hintaan.
Hinta:
238,45 / kpl alv 0%
Tuotenumero: 4560-50LU
Toimitusaika: 1-2 viikkoa
Saatavuus: Tilaustuote
Maksa laskulla: Lue lisää
Lisää ostoskoriin
- +

12 ääntä

Kehitämme toimistotarvikkeiden valikoimaamme. Auta siinä ja tee tuotteelle porrastaulu arvostelu. Klikkaa haluamasi tähtimäärää.

Arvioi porrastaulu

Lähetä tämä tuote-esite sähköpostilla

Samankaltaisia tuotteita ja toimistotarvikkeita

Asiakkaamme tilasivat myös näitä tuotteita

Lisätty
Odota
Maksutavat, toimituskulut ja UKK