Ilmainen toimitus
yli 120€ tilauksilla!
Maksu laskulla
Tilaajapalkkio
Nyt 0 kpl
2
4
6
NYT! TILAAJAPALKKIO TUPLANA!

Tuoteryhmät

Valtion ja Kuntien toimipaikoille voidaan verkkokaupasta tilata toimistotarvikkeita ilman kilpailutusta hankintalain uudistumisen myötä.

Ilmoitustaulu 750 x 900 mm, harmaa / hopea lukolla hinta 471,60€

Katso muita Porrastaulu Nimitaulu vaihtoehtoja. Tuoteluettelo hinnasto 2020

Porrastaulu 750x900mm on laadukas ja kestävä lukollinen nimitaulu julkisiin tiloihin ja rappukäytäviin. Porrastaulun lasiovi on lukittava ja uritettuun taustaan mahtuvat 13mm kirjaimet ja noin 70 nimeä.

Porrastaulu lukolla tai nimitaulu, leveys 750 x 900 mm kiinteistökäyttöön. Porrastaulu on kestävä, se on suunniteltu julkisiin kohteisiin ja rappukäytäviin. Tämä nimitaulu malli sopii noin 70 nimelle, kaksi nimisaraketta rinnakkain. Porrastaulu on lasiovellinen alumiinikehystetty taulu, jossa on Abloy lukko. Nimitaulun tausta on uritettu ja verhoiltu mustalla huopakankaalla, siihen sopivat normaalit 13 mm numerot ja kirjaimet. Taulun toimitusaika on noin kaksi viikkoa. Nyt porrastaulu tarjous hintaan ja toimitus perille.  

Hyvä valikoima konttoritarvikkeita

Verkkokaupassa on tilattavissa yli 5000 yrityskäyttöön ja toimistoon sopivaa tuotetta. Myynnissä useita samankaltaisia tuotteita joiden välinen vertailu kannattaa. Suosittelemme esimerkiksi 3050-50 Porrastaulu nimitaulu 300 x 500 mm työpaikalle. Toimitamme tuhansia muitakin edullisia toimistotarvikkeita, joita suosittelemme myös kovaan ammattikäyttöön. Monilla asiakkaillamme on helppokäyttöisestä verkkokaupasta hyviä kokemuksia, joten he tilaavat ekologisesti kaiken toimistolle tarvittavan samasta paikasta. Nettitilauksissa nopea ja tehokas perilletoimitus. Turvallinen kotimainen nettikauppa, jossa halvalla paljon konttoritarvikkeita.
Hinta:
471,60 / kpl alv 0%
Tuotenumero: 7590-10LU
Toimitusaika: 1-2 viikkoa
Saatavuus: Tilaustuote
Ilmainen toimitus: Lue lisää
Lisää ostoskoriin
- +

17 ääntä

Kehitämme toimistotarvikkeiden valikoimaamme. Auta siinä ja tee tuotteelle porrastaulu arvostelu. Klikkaa haluamasi tähtimäärää.

Arvioi porrastaulu

Lähetä tämä tuote-esite sähköpostilla

Samankaltaisia tuotteita ja toimistotarvikkeita

Asiakkaamme tilasivat myös näitä tuotteita

Lisätty
Odota
Maksutavat, toimituskulut ja UKK