Ilmainen toimitus
yli 120€ tilauksilla!
Maksu laskulla
Tilaajapalkkio
Nyt 0 kpl
2
4
6
NYT! TILAAJAPALKKIO TUPLANA!

Tuoteryhmät

Valtion ja Kuntien toimipaikoille voidaan verkkokaupasta tilata toimistotarvikkeita ilman kilpailutusta hankintalain uudistumisen myötä.
Järjestele: Eko | Nimi | Kallein | Halvin

Ilmoitustaulu Sisäkäyttöön Tarjous Hinta

Ilmoitustaulu edulliseen hintaan ilmoitustaulut edullisestiIlmoitustaulu lasilla ja Abloy lukolla edulliseen hintaan. Ilmoitustaulut on tarkoitettu sisäkäyttöön ja tauluissa on yksi tai kaksi lasia. Valikoimasta löytyy ilmoitustaulu taloyhtiöön, ilmoitustaulu toimistoon tai muihin julkisiin tiloihin. Ilmoitustaulujen lasi on kestävää akryylilasia eli plexiä. Abloy lukko toimitetaan kahdella avaimella. Ilmoitustauluissa on tyylikäs musta tausta, joka on huopaa. Ilmoitustaulujen toimitusaika on noin kaksi viikkoa.

Lue lisää ja tutustu ekologisuuteen
Järjestele: 
 


Proficient tarjoaa edullisesti esim.

Ilmoitustaulu E (1500 x 1200 mm) 1-lasinen hinta 660,60€

Ilmoitustaulu E 1500x1200mm 1-lasinen tyylikäs ja kestävä ilmoitustaulu rahtivapaasti toimipaikallenne. Ilmoitustaulun akryylilasit ovat lukollisia. Ilmoitustaulut sopivat hyvin yhteen myös nimitaulun kanssa.

Ilmoitustaulu E lasiovilla 600 + 900 x 1200 mm on iso alumiinikehyksinen ja lasitettu taulu. Proficientin E ilmoitustaulu lasilla on leveydeltään 150 cm, josta 60 cm on varustettu lasilla. Akryylisessä lasissa on Abloy lukitus ja toimituksessa on mukana kaksi avainta. Ilmoitustaulumme ovat laadukkaita kotimaisia, näyttäviä ja kestäviä tauluja vaativaan käyttöön. Valittavissa on useita kokoja, ilmoitustaulujen toimitusaika on noin kaksi viikkoa.  
Hinta:
660,60 / kpl alv 0%
Verollinen hinta: 819,14€ alv 24%
Tuotenumero: 1406-10E
Toimitusaika: 1-2 viikkoa
Saatavuus: Tilaustuote
Maksa laskulla: Lue lisää
Lisää ostoskoriin
- +

18 ääntä

Kehitämme toimistotarvikkeiden valikoimaamme. Auta siinä ja tee tuotteelle ilmoitustaulu arvostelu. Klikkaa haluamasi tähtimäärää.

Arvioi ilmoitustaulu

Lisätty
Odota
Maksutavat, toimituskulut ja UKK Kysy meiltä