Ilmainen toimitus
yli 120€ tilauksilla!
Maksu laskulla
Tilaajapalkkio
Nyt 0 kpl
2
4
6
NYT! TILAAJAPALKKIO TUPLANA!

Tuoteryhmät

Valtion ja Kuntien toimipaikoille voidaan verkkokaupasta tilata toimistotarvikkeita ilman kilpailutusta hankintalain uudistumisen myötä.
Järjestele: Eko | Nimi | Kallein | Halvin

Ilmoitustaulu Sisäkäyttöön Tarjous Hinta

Ilmoitustaulu edulliseen hintaan ilmoitustaulut edullisestiIlmoitustaulu lasilla ja Abloy lukolla edulliseen hintaan. Ilmoitustaulut on tarkoitettu sisäkäyttöön ja tauluissa on yksi tai kaksi lasia. Valikoimasta löytyy ilmoitustaulu taloyhtiöön, ilmoitustaulu toimistoon tai muihin julkisiin tiloihin. Ilmoitustaulujen lasi on kestävää akryylilasia eli plexiä. Abloy lukko toimitetaan kahdella avaimella. Ilmoitustauluissa on tyylikäs musta tausta, joka on huopaa. Ilmoitustaulujen toimitusaika on noin kaksi viikkoa.
 

ilmoitustaulu lasilla taloyhtiöön ja toimistoon hinta kampanjassa

Ilmoitustaulut lasilla tuoteryhmä. Mitä on sitten Ekologisuus ilmoitustauluissa? Se perustuu monen tekijän yhteis- ja yksittäisvaikutukseen. Kuten ilmoitustaulun valmistustapa, materiaalivalinnat, elinkaaren aikainen toiminta ja kierrätys. Mielestämme ekologisuuteen liittyy myös ilmoitustaulun hankintatapa. Ilmoitustaulujen tilaaminen verkkokaupasta säästää työaikaa, varsinaiset työtehtävät sujuvat helpommin. Ilmoitustaulu toimistoon tai muihin tiloihin, sen perille toimituksessa yhteiskuljetus on myös Ekoa, eli polttoainetta säästyy ja ruuhkat vähentyvät. Ostajan ekoajattelu siis tuottaa hänelle monenlaisia etuja, esimerkiksi ajan säästöä, energian säästöä ja tietysti myös rahan säästöä.
Ilmoitustaulu lasilla taloyhtiöön tai toimistoon netistä edulliseen hintaan.

Syvenny lisää ekoaiheeseen ja katso muita ekotuotteita sisältäviä kategorioita

Nettikauppamme tuoimistotuotevalikoimassa on yli 1000 ekologisesti sertifioitua tuotetta. Ekotuotteet on merkitty Ekologinen tuote -tunnus tunnuksella.
Alla ilmoitustaulut lasilla taloyhtiöön ja toimistoon hinta tarjouksessa:

1411-10EIlmoitustaulu E (600 x 500 mm) 2-lasinenhinta 283,10€
1412-10EIlmoitustaulu E (900 x 700 mm) 2-lasinenhinta 361,80€
1403-10EIlmoitustaulu E (900 x 700 mm) 1-lasinenhinta 331,55€
1404-10EIlmoitustaulu E (1200 x 900 mm) 1-lasinenhinta 441,90€
1406-10EIlmoitustaulu E (1500 x 1200 mm) 1-lasinenhinta 660,60€

Lue lisää ja tutustu ekologisuuteen


Proficient tarjoaa edullisesti esim.

Ilmoitustaulu E (600 x 500 mm) 2-lasinen hinta 283,10€

Ilmoitustaulu E 600x500mm 2 lasinen on tyylikäs ja kestävä laadukas ilmoitustaulu sisäkäyttöön. Ilmoitustaulun lasit ovat lukittavia. Tyylikäs ja kestävä alumiinikehys on samanlainen kuin yhdistelmätauluissa.

Ilmoitustaulu E lasiovilla 300 + 300 x 500 mm on alumiinikehyksinen ja kahdella lasilla lasitettu ilmoitustaulu tärkeille viesteille. Proficient ilmoitustaulu taloyhtiöön sisältää kaksi akryylistä liukulasia ja ne on varustettu Abloy lukolla. Mukana toimitetaan kaksi avainta. Tässä ilmoitustaulussa on sama kehys, kuin esim. yhdistelmätaulussa. Ne sopivatkin hyvin rinnakkain tai muutoin samaan tilaan. Proficientin ilmoitustaulu lasilla on laadukas, näyttävä ja kestävä. Ilmoitustaulu lasilla sopii hyvin myös julkisiin tiloihin, koska Abloy lukitus on turvallinen. Ilmoitustauluja on valittavissa useita kokoja, toimitusaika noin kaksi viikkoa. Nyt ilmoitustaulu hinta kampanjassa.  
Hinta:
283,10 / kpl alv 0%
Tuotenumero: 1411-10E
Toimitusaika: 1-2 viikkoa
Saatavuus: Tilaustuote
Tilaa rekisteröitymättä: Lue lisää
Lisää ostoskoriin
- +

16 ääntä

Kehitämme toimistotarvikkeiden valikoimaamme. Auta siinä ja tee tuotteelle ilmoitustaulu arvostelu. Klikkaa haluamasi tähtimäärää.

Arvioi ilmoitustaulu

VERKKOKAUPASTA EDULLISET TOIMISTOTARVIKKEET JA TYÖTUOLIT MEGA-VALIKOIMASTA

Kaikki toimistotarvikkeet, kuten ilmoitustaulut sisäkäyttöön kannattaa tilata netistä. Profin verkkokaupasta halvalla paljon ekologisia konttoritarvikkeita työpaikalle ja koti-toimistoon. Nopea perille toimitus, tilaajapalkkio, laaja valikoima, verkkolaskutus ja paljon muita etuja verkkokauppaa käyttävälle. On ekologista hankkia kaikki toimiston tuotteet samalla toimituksella, rahaa säästyy myös toimitusmaksuissa.

Toimistotarvikkeiden lisäksi myös työtuolit on edullisinta tilata netistä. Tutustu uusiin Ergonea työtuoli malleihin ja Ergonea satulatuoli valikoimaan. Työtuolien ja satulatuolien ergonomia-kehitys on ollut voimakasta. Ergonea tuoli on kehityksen kärjessä.

UUTTA - EDULLINEN KASSAKAAPPINETTI AVATTU !

Proficient parantaa toimistoturvallisuutta. Uusi kassakaappi, paloturvakaappi, avainkaappi, datakaappi ja turvakaappien sivusto on avattu Kassakaappi .net osoitteessa. Kassakaappinetti toimittaa eurooppalaisia Seifuva Euro I - IV luokiteltuja kassakaappeja, avainkaappeja, turvakaappeja sekä paloturvakaappeja kotiin ja toimistoon. Hyvät paloturva- ja murtoturvaluokitukset, mutta edulliset hinnat.
Lisätty
Odota
Maksutavat, toimituskulut ja UKK