Ilmainen toimitus
yli 120€ tilauksilla!
Maksu laskulla
Tilaajapalkkio
Nyt 0 kpl
2
4
6
NYT! TILAAJAPALKKIO TUPLANA!

Tuoteryhmät

Valtion ja Kuntien toimipaikoille voidaan verkkokaupasta tilata toimistotarvikkeita ilman kilpailutusta hankintalain uudistumisen myötä.

Porrastaulu nimitaulu 300 x 500 mm lukolla hinta 198€

Katso muita Porrastaulu Nimitaulu vaihtoehtoja. Tuoteluettelo hinnasto 2020

Porrastaulu lukollinen 300x500mm ilman rahtikustannuksia edulliseen hintaan. Porrastaulun lasiovi on lukittava ja nimitaulu on suunniteltu 12-15 nimelle. Nimitaulun tausta on huopakangasta ja uritettu.

Porrastaulu ja nimitaulu Abloy-lukolla kiinteistöihin. Porrastaulun koko on 300 x 500 mm ja se on suunniteltu julkisiin kohteisiin ja rappukäytäviin. Tämä porrastaulu malli soveltuu 12 - 15 nimelle. Tämä laadukas porrastaulu on akryyli - lasiovellinen alumiinikehystetty nimitaulu. Nimitaulun tausta on uritettu ja verhoiltu mustalla huopakankaalla. Porrastauluun sopivat normaalit 13 mm kirjaimet sekä numerot. Nimitaulun toimitusaika on noin kaksi viikkoa. Nyt lukittava porrastaulu hinta tarjouksessa.  

Konttoritarvikkeita ammattikäyttöön hyvästä valikoimasta

Verkkokaupassa on myynnissä 5500 yrityskäyttöön ja toimistoon sopivaa ekologista tuotetta. Nettipalvelussamme on valittavissa useita samankaltaisia tuotteita joiden välinen vertailu kannattaa. Suosittelemme esimerkiksi 3050-50 Porrastaulu nimitaulu 300 x 500 mm työpaikalle. Toimitamme tuhansia muitakin edullisia toimistotarvikkeita, joita suosittelemme myös kovaan ammattikäyttöön. Monilla asiakkaillamme on helppokäyttöisestä verkkokaupasta hyviä kokemuksia, joten he tilaavat ympäristöystävällisesti kaiken toimistolle tarvittavan samasta paikasta. Nettitilauksissa nopea ja tehokas perilletoimitus. Turvallinen suomalainen nettikauppa - paljon konttoritarvikkeita halpaan hintaan.
Hinta:
198 / kpl alv 0%
Tuotenumero: 3050-50LU
Toimitusaika: 1-2 viikkoa
Saatavuus: Tilaustuote
Ilmainen toimitus: Lue lisää
Lisää ostoskoriin
- +

14 ääntä

Kehitämme toimistotarvikkeiden valikoimaamme. Auta siinä ja tee tuotteelle porrastaulu arvostelu. Klikkaa haluamasi tähtimäärää.

Arvioi porrastaulu

Lähetä tämä tuote-esite sähköpostilla

Samankaltaisia tuotteita ja toimistotarvikkeita

Asiakkaamme tilasivat myös näitä tuotteita

Lisätty
Odota
Maksutavat, toimituskulut ja UKK