Ilmainen toimitus
yli 120€ tilauksilla!
Maksu laskulla
Tilaajapalkkio
Nyt 0 kpl
2
4
6
NYT! TILAAJAPALKKIO TUPLANA!

Tuoteryhmät

Valtion ja Kuntien toimipaikoille voidaan verkkokaupasta tilata toimistotarvikkeita ilman kilpailutusta hankintalain uudistumisen myötä.

Ilmoitustaulu 750 x 900 mm, harmaa / hopea lukolla hinta 603€

Ilmoitustaulu 750x900mm harmaa on kestävä tyylikäs ja roiskekestävä ilmoitustaulu ulkotiloihin. Ilmoitustaulun lasi on lukittava ja kehykset kestävää alumiinia. Toimitamme erikokoisia ilmoitustauluja ilman rahtikuluja verkkokaupastamme.

Lukollinen ilmoitustaulu ulkokäyttöön on alumiinikehyksinen ja lasitettu taulu ulko-ilmoituksille. Abloy lukittava ilmoitustaulu ulkokäyttöön, mutta ei täysin vesitiivis. Eli taulu on asennettava katokseen. Lukon mukana on kaksi avainta. Proficientin ilmoitustaulut ulkotilaan ovat laadukkaita, näyttäviä ja kestäviä ilmoitustauluja julkisiin tiloihin. Valittavissa on useita kokoja ja taulut sopivat myös sisäkäyttöön. Alumiinikehys ja harmaa tausta, seinäkiinnikkeet mukana. Toimitusaika noin kaksi viikkoa.  
Hinta:
603 / kpl alv 0%
Verollinen hinta: 747,72€ alv 24%
Tuotenumero: 7590-10LU
Toimitusaika: 1-2 viikkoa
Saatavuus: Tilaustuote
Ilmainen toimitus: Lue lisää
Lisää ostoskoriin
- +

16 ääntä

Kehitämme toimistotarvikkeiden valikoimaamme. Auta siinä ja tee tuotteelle ilmoitustaulu arvostelu. Klikkaa haluamasi tähtimäärää.

Arvioi ilmoitustaulu

Lähetä tämä tuote-esite sähköpostilla

Samankaltaisia ilmoitustauluja ja toimistotarvikkeita

Lisätty
Odota
Maksutavat, toimituskulut ja UKK Kysy meiltä