Ilmainen toimitus
yli 120€ tilauksilla!
Maksu laskulla
Tilaajapalkkio
Nyt 0 kpl
2
4
6
NYT! TILAAJAPALKKIO TUPLANA!

Tuoteryhmät

Valtion ja Kuntien toimipaikoille voidaan verkkokaupasta tilata toimistotarvikkeita ilman kilpailutusta hankintalain uudistumisen myötä.

Deltaplus turvakengät suojakypärät työvaatteet ja huomiotakit

Deltaplus turvakengät, työvaatteet ja kypärät ovat suosittuja varusteita työpaikoilla. Deltaplussan turvatuotteet ovat edullisia ja vaaditut turvaluokitukset täyttäviä. Delta plus työvaatteet ovat Proficientilla varastotuotteita nopeaan heti toimitukseen.
Turvakenkiin Deltaplus tuo uuden, edullisemman vaihtoehdon. Deltaplus työkengät ovatkin nousseet suureen suosioon monilla työmailla. Turvasaapas löytyy Deltaplussalta valkoisena, pinta on pvc:tä, eli kysymyksessä on kumikenkä hyvällä pohjalla. Delta plus turvakenkien lesti on hiukan pienempi, kuin kotimaisten valmistajien, joten kannattaa valita noin numeroa suurempi koko.

Työvaatteet ovat Deltaplus mallistossa myös edullisia ja laadukkaita. Valikoimassa on työhousut, haalarit, T-paidat, työliivit ja huomiotakit. Ulkovaatteet toimitamme myös edullisena Deltaplus valikoimana; sadetakit, huomiotakit, työhousut ja keltaiset huomioliivit. Kertakäyttöhaalari Deltaplus valkoinen, useita eri kokoja suojahaalareita, kengänsuojia sekä suojamyssyjä.
Työkäsineet eli työhanskat ovat myös Deltaplus mallistossamme. Paljon erilaisia suojakäsineitä, nitriilikäsineet ja vinyylikäsineet myös viiltosuojakäsineet. Deltaplus suojalasit ja kasvosuojat suojaavat silmiä tehokkaasti. Kuulosuojaimet ja hengityssuojaimet ovat myös Deltaplus tyyliin turvallisia ja edullisia.

Kumihanskat ja suojakäsineet » katso kaikki

Kypärä ja kolhulippis » katso kaikki

Suojalasit » katso kaikki

Turvakengät ja turvasaappaat » katso kaikki

Työkäsineet ja työhanskat » katso kaikki

Työvaatteet » katso kaikki

Ulkovaatteet » katso kaikki

Kuulosuojaimet ja korvatulpat » katso kaikki

Suojavaatteet » katso kaikki

Hengityssuojain » katso kaikki

Lisätty
Odota
Maksutavat, toimituskulut ja UKK