Ilmainen toimitus
yli 120€ tilauksilla!
Maksu laskulla
Tilaajapalkkio
Nyt 0 kpl
2
4
6
NYT! TILAAJAPALKKIO TUPLANA!

Tuoteryhmät

Valtion ja Kuntien toimipaikoille voidaan verkkokaupasta tilata toimistotarvikkeita ilman kilpailutusta hankintalain uudistumisen myötä.

Parhaat turvakengät s3 no 43 musta Cavallinon turvakenkä hintaan 70,80€

Turvakengät S3 Cavallino 43 ovat turvakenkä-valikoimamme "lippulaiva jalkineet". Turvakengissä on korkeimmat ja monipuolisimmat turvaluokitukset, sekä paras laatu. Cavallino maiharit ovat kevyet käyttää edistyksellisimpien materiaaliensa ansiosta. Ympärivuotinen käyttömukavuus ja kestävyys ovat parasta luokkaa. Cavallino S3 parhaat turvakengät hinta tarjous tehtaalta ja toimitus parissa päivässä suoraan työpaikalle. Työkenkien hinta on yhden parin hinta.

Turvakengät S3 no 43 musta aito nahka

Parhaat turvakengät S3 luokiteltuna numero 43 musta vaativaan käyttöön. Cavallino on laadukas vuorattu turvakenkä moneen käyttöön. Erittäin pitävä pohja Grip Fibre kuitua. Pohja kestää sekä kuumuutta että pakkasta. Erittäin hyvät turvakengät vettä- ja öljyä hylkivänä ja naulaanastumis-suojalla. Kantapäässä iskunvaimennus, pohja pysyy notkeana myös pakkasella. Turvalllinen pitkävartinen, sekä edullinen turvakenkä ja erittäin miellyttävä jalassa. Cavallino toimii myös maastossa, maiharin varren korkeus takana on noin 23 cm. Turvajalkineet pitävät vettä koko varren korkeudelta, koska kengissä ei ole vetoketjua. Edessä on 27 cm korkea säärisuoja, joka suojaa varren lumelta ja roskilta.

Turvakenkä S3 no 43 teollisuuteen, logistiikkaan jne.

Aidot kevyet Cavallino turvakengät S3 sopivat hyvin monenlaiseen käyttöön laajojen turvaluokituksiensa ansiosta. Alat missä nämä S3 luokitellut turvakengät ovat parhaimmillaaan, esim. teollisuus, koneala, oppilaitokset, kiinteistönhuolto, rakennusala, logistiikka, turvallisuusala, maatilat, jne. Erinomainen hinta laatu suhde. Nyt Proficientilta nopeille, erä turvajalkineita halvalla todella moneen käyttöön. Parhaat turvakengät hinta kampanjassa kovaan käyttöön.


Cavallino turvakengät aitoa nahkaa, korkeaa ergonomista laatua

Parhaat turvakengät S3 Cavallino 43 aitoa nahkaa halvalla hyvät turvakengät hinta tarjous turvajalkineista yrityksille ja julkishallintoon ladukkaita S3 turvakenkiä tarjous hinnalla Cavallino turvajalkineet valmistetaan mustasta nahkasta. Aito nahka on vedenpitäväksi kyllästetty, mutta hengittävä materiaali. Turvakengissä käytetään kahden paksuista nahkaa. Kulutuksen kestoa vaativissa kohdissa on paksu jäykkä nahka. Taivutusta tai muuta liikkumista vaativissa kohdissa on elastinen mutta luja nahka. Käyttäjän turvallisuutta lisäävät myös heijastimet, jotka on sijoitettu harkitusti turvakenkien sivuille ja taakse. Aito Cavallino on myös näyttävä, jalkaa tukevat pintanahan leikkaukset ja tyylikkäät tikkaukset tekevät kengistä edustavat myös vaativaan ammattikäyttöön.

Parhaat turvakengät S3 turvaluokkaan EN ISO 20345 luokituksella

Turvakengät S3 Cavallino turvakenkien turvaluokitus on S3 eli korkea vaativaan ammattikäyttöön nyt turvakengät halvalla ja nopealla toimituksella parhaita S3 turvakenkiä hinta tarjouksesta
 • CE-merkintä takaa, että turvakengät täyttävät EU:n vaatimukset henkilösuojaimeksi vaativaan ammattikäyttöön
 • S3 turvakengissä antistaattinen rakenne
 • aitoa nahkaa, antibakteerinen sisäpohja
 • turvakenkä kärkisuojalla eli varvassuojalla
 • suljettu kantaosa, jossa hyvä iskunvaimennus
 • öljynkestävä kulutuspohja, vettä hylkivä 60 minuuttia
 • pitäväksi kuvioitu myös bensiinin kestävä SRC pohja
 • turvakengät S3 naulaanastumissuojalla
 • hengittävä, korkea käyttömukavuus
 • CI vuori, turvakengät sopivat myös talvikäyttöön
 • kuumuuden kestävä pohja 300 astetta
 • GripFibre pitopohja on notkea myös talvella

Cavallino s3 turvakengät - pohjaan paras pito kuviolla ja gripfibrellä

Turvakengät S3 Cavallinon pohjat ovat GripFibre pitopohjat kovaan käyttöön, turvakengän pohjan kuvio on karkea ja pitävä, turvakengissä src pohjan pitoluokitus Turvakengät S3 Cavallinossa on iskunvaimennettu ja alustaan pureutuva pehmeä pohja. Pohjan kuvio on korkea ja pienten pitopalojen teräväreunainen muotoilu antaa parhaan pidon kaikkiin suuntiin. Pehmeässä PU / nitriili pohjassa on GripFibre pitokuituja, jotka lisäävät entisestään pitoa öljyisillä ja jäisillä pinnoilla liikuttaessa. Cavallino turvakenkien pohja toimii notkeasti vielä 40 asteen pakkasessa, mutta kestää myös 300 asteen kuumuuden, HRO luokitus. Elastisen pohjan ansiosta kenkiä on miellyttävä käyttää seisomatyössä, kävellessä, juostessa, kumartuessa ja kyykistyessä. Cavallinon pitävä GripFibre pohja on osoitus turvakenkien huippulaadusta ja paremmuudesta.
Klikkaa kuva suuremmaksi.


S3 Turvajalkineet joissa jalat viihtyvät pitkän päivän rasittumatta

Turvakengät S3 Cavallino pehmeällä vuorilla ja pohjalla, turvakenkään S3 luokitus joten turvakenkiä käytetään ammattikäytössä kokoaikaisesti, nyt hyvät turvakengät hinta tarjouksessa yrityksille ja julkishallintoon Cavallinon turvakenkien sisämateriaaleihin on kiinnitetty myös suurta huomiota. Puuvillakuituinen pehmeä vuori mukautuu hyvin jalan muotoon ja kengän istuvuus on erittäin hyvä. Joustavassa monikerros pohjassa on antibakteerinen suojaus ja erinomainen kylmän eristävyys. Turvakengän sisäpohja on myös likaa hylkivä ja nopeasti kuivuva. Tämä lisää jalkojen hyvinvointia ja terveyttä kovassa työssä. Etuosassa suojaa korkea ja pehmustettu säärisuoja. Laajasäätöisen avaran varren ansiosta turvajalkine on helppo laittaa jalkaan. Varma S3 turvakenkä valinta kovaan ammattikäyttöön.


Parhaat turvakengät ammattikäyttöön S3 en iso 20345:2011 luokituksilla

S3 turvakengät Cavallino ammattikäyttöön kovalla S3 turvaluokituksella, hyvät turvakengät täyttävät enemmän luokkia kuin S3 turvakenkiin kuuluukaan Cavallino turvakengissä on hyödynnetty Euroopan edistyksellisintä tuotantoteknologiaa ja osaamista. Cavallinot täyttävät mm. seuraavat kovat turvaluokitukset.
P naulanpistosuojan, WR vedenpitävyyden, HI lämmöneristävyyden, ORO öljyn- ja bensiinin kestävyyden, parhaan SRC pohjan pidon luokituksen, CI kylmän eristävyyden, E kannan iskunvaimennuksen, A antistaattisen rakenteen, HRO kuumuuden keston, lisäksi Cavallinoissa on monikerroksinen antibakteerinen pohjallinen. Eli nämä kestävät maiharit on varustettu paljon täydellisemmin, kuin mitä vaativa S3 turvakenkien luokitus edellyttää. Laadukkaat Cavallino turvajalkineet antavat jaloille parhaan ja monipuolisimman suojan.
Valitse parhaat turvakengät made in EU.
Kenkien kärkisuoja on vahvaa mutta kevyttä komposiittia, joten se ei hälytä esim. metallinpaljastimissa. Kannassa on tehokas iskunvaimennus, joten jalat eivät rasitu liikkuvassa työssä. Naulanpistosuoja on elastista erikoismateriaalia eikä terästä, joustavat turvakengät mukautuvat hyvin eri työasentoihin. Hyvät turvakengät suojaavat jalat sekä korjaavat askelvirheitä. Laadulla on tekijänsä!


Turvakengät hinta vertailu ja S3 turvakenkien hinta - laatu suhde

Parhaat turvakengät hinta tarjous Cavallino S3 luokiteltu turvakenkä edullisesti ammattikäyttöön, nyt tehtaalta tarjous turvakengät hinta kampanjassa yrityksille ja julkishallintoon kestäviä turvakenkiä Turvakengät hinta erot ovat todella suuret. Cavallino S3 työkenkien valmistaja hakee turvakengille mahdollisimman hyvää hinta - laatu suhdetta. Siinä nyt erinomaisesti onnistuen. Näillä luokituksilla Cavallino S3 turvajalkineiden hinta on yleensä noin 120 €. Toimitamme nyt tehtaan kahden päivän tuotannon, eli 10 000 paria kenkiä puoleen hintaan. Nyt on oikea aika valita jalkaan parhaat turvakengät halvalla, hinta ei ole enää esteenä. Cavallino pärjää vertailussa minkä tahansa turvakenkä-valmistajan hintoihin. Se päihittää kilpailijansa myös laadulla ja monipuolisilla turvaluokituksilla. Aito Cavallino antaa kovassa työssä jaloille parhaan suojan, tilaa nyt erikoisen edulliseen hintaan. Turvakengät hinta vertailussa ja Cavallino tarjous hintaan nyt ylivoimaisesti paras.


Turvajalkineiden koko ja Cavallino S3 työkenkien ensiluokkainen käyttömukavuus, uudet pehmeät turvakengät joustopohjan ansiosta

Turvakengät S3 Cavallinon kokoero on noin yksi numero pienempi kuin kotimaisten xl turvakenkien, valitse siis numeroa isompi turvakenkä Cavallinoon, S3 turvakengät ovat kokoa 40-47 joten valikoimassa on paljon hyviä S3 turvakenkiä Jos käytät leveälestisiä XL turvakenkiä, niin valitse nyt numeroa suurempi koko. Cavallinot on valmistettu kotimaisia turvajalkineita hiukan pienemmällä lestillä. Siksi numeroa suurempi koko on oikea valinta. Cavallinoissa on jokainen yksityiskohta tarkkaan harkittu ja toteutettu. Niin on käyttömukavuuskin, vaikka kysymyksessä on yleensä jäykkänä pidetty S3 turvajalkine. Kenkien ulkoreunaa kiertää kuminen suojus, joka suojaa nahkaa kulumiselta ja antaa tiiveyden. Maiharit pysyvät uuden näköisinä pitkään. Oikein toteutettuna turvakenkäkin voi olla pehmeän tuntuinen käytössä, kuten aito Cavallino. Jalat eivät rasitu. Joustava sisä- ja ulkopohja, sekä kenkien keveys tekevät Cavallinon käytöstä nautittavaa. Tilaa muutamat kengät verkkokaupasta ja testaa S3 turvakenkien toimivuus työpaikallasi.


Cavallino turvakengät S3 made in eu, laatua luotettavalta valmistajalta

Tarjous hinta turvakengät S3 Cavallino ovat kestäviä laadukkaita turvakenkiä Italiasta, korkea S3 turvaluokitus antaa turvakengille laajat käyttöalueen, paras turvakenkä mallistostamme edullinen tarjous hinta ja nopea toimitus, tarjous turvakengät hinta kampanjasta halvalla parhaat turvakengät Parhaat turvakengät. Cavallino turvakengät valmistetaan EU:ssa edistyksellisessä Pandasafetyn tehtaassa. Cavallinon tehdas vie turvakenkiä yli 30 maahan, joten se on yksi Italian merkittävimmistä turvajalkineiden valmistajista. Tehtaalta valmistuu päivässä noin 5000 turvakenkä paria. Pandasafety vaalii turvajalkineissa ympäristöystävällisiä tuotantotapoja, sekä käyttää ekologisia materiaaleja. Tehdas on sertifioitu EN ISO 9001:2008 laatujärjestelmällä, sekä EN ISO 14001:2004 sertifikaatilla. Pandasafety panostaa erityisesti turvakenkien käyttömukavuuteen ja laatuun. Uusien Cavallino S3 turvajalkineiden suosio on Mega luokkaa ja käyttäjiltä tullut palaute on ollut ylistävää.
Metal free. Nykyaikaista, turvakengissä ei ole ollenkaan metallia! Valitse kevyet Cavallinolta parhaat turvakengät S3 eli maiharit, järkevä sekä turvallinen valinta ja nyt erä Proficientilta erikoisen edulliseen tehtaan tarjous hintaan. Takuu 1 vuosi.

Työjalkineet halvalla ja S3 turvakengät toimitus kaikkialle suomeen

Proficientin hyvään palveluun kuuluu edullisten turvajalkineiden ja muidenkin toimistotarvikkeiden kuljetus toimitusosoitteeseen. Nopea kuljetuspalvelumme toimittaa turvajalkine tilaukset toimitusosoitteeseen klo 8 - 15 välillä. Cavallinolta parhaat turvakengät Helsinki, Pori, Tampere, Turku, Lahti, Espoo, Vantaa... eli toisin sanoen kaikkialle Suomeen. Muistathan että hinnaltaan yli 120 € verkkokauppatilaus toimitetaan työpaikalle rahtivapaasti!

Edullinen ja kätevä työkenkien sekä työvaatteiden nettikauppa - hyvä valikoima laadukkaita S3 turvakenkiä sekä hyviä turvasaappaita

Kestävät työkengät ja työvaatteet yrityksille, yhdistyksille, valtion ja kuntien toimipaikoille. Kotimainen, edullinen nettikauppa on helppokäyttöinen ja turvakengät sekä työvaatteet toimitetaan halpaan hintaan nopeasti. Helppoa – lisää vain S3 turvakengät rekisteröitymättä koriin ja lähetä tilaus! Turvakenkiä halvalla talvi- ja kesäkäyttöön, toimitus perille parissa päivässä. Jos tarvitset turvakenkiä suuren määrän, niin ota sähköpostilla yhteyttä.

Turvakengät halvalla S3 pitkävartinen turvakenkä hinta tarjous ammattikäyttöön, hyvät talvi luokitukset halpa hinta ja nopea toimitus


Katso turvakenkien luokitukset.
Turvakengät s3. Toimituspalvelumme paranevat entisestään, Cavallino, Jalas ja Deltaplus S3 turvakenkiin, turvasaappaisiin sekä työvaatteisiin kätevä lisäpalvelu - soitto ennen toimitusta ja S3 turvajalkineiden sisäänkanto!

Toimitamme edullisesti myös; työhousut, työtakki, huomiopaita, huomiohousut, huomiotakki, heijastinliivi, huomioliivi, avohaalari, suojahaalari, työkäsine, työkengät, S3 turvakengät, turvajalkineet, maiharit, suojakäsine, suojalasit, kuulosuojaimet, suojakypärä, hengityssuojain ja pölysuojain.

Hyvä valikoima konttoritarvikkeita

Verkkokaupassa on tilattavissa yli 5000 yrityskäyttöön ja toimistoon sopivaa tuotetta. Myynnissä useita samankaltaisia tuotteita joiden välinen vertailu kannattaa. Suosittelemme esimerkiksi 5944425 Turvakengät halvalla Deltaplus jumper työpaikalle. Toimitamme tuhansia muitakin edullisia toimistotarvikkeita, joita suosittelemme myös kovaan ammattikäyttöön. Monilla asiakkaillamme on helppokäyttöisestä verkkokaupasta hyviä kokemuksia, joten he tilaavat ekologisesti kaiken toimistolle tarvittavan samasta paikasta. Nettitilauksissa nopea ja tehokas perilletoimitus. Turvallinen kotimainen nettikauppa, jossa halvalla paljon konttoritarvikkeita.

204010499043 Parhaat turvakengät s3 no edulliseen hintaan netistä


Verkkokaupasta halvalla Turvakengät s3 Cavallino 43 - BOCKMANN FINLAND OY - EAN-koodi: 8028027512438

Hinta:
70,80 / kpl alv 0%
Tuotenumero: 9467183
Toimitusaika: 1-2 päivää
Saatavuus: Varastossa
Tilaa rekisteröitymättä: Lue lisää
Lisää ostoskoriin
- +

13 ääntä

Kehitämme toimistotarvikkeiden valikoimaamme. Auta siinä ja tee tuotteelle turvakengät arvostelu. Klikkaa haluamasi tähtimäärää.

Arvioi turvakengät

Lähetä tämä tuote-esite sähköpostilla

Samankaltaisia tuotteita ja toimistotarvikkeita

Asiakkaamme tilasivat myös näitä tuotteita

Lisätty
Odota
Maksutavat, toimituskulut ja UKK