Ilmainen toimitus
yli 120€ tilauksilla!
Maksu laskulla

Tuoteryhmät

Valtion ja Kuntien toimipaikoille voidaan verkkokaupasta tilata toimistotarvikkeita ilman kilpailutusta hankintalain uudistumisen myötä.

Kopiopaperi A4 80g New Future Premium arkistokelpoinen hinta 5,61€

14 arviota

Hinta:
5,61 / kpl
Verollinen hinta: 6,96€ alv 24%
Tuotenumero: 978133
Toimitusaika:
Saatavuus: Ei varastossa
Ilmainen toimitus: Lue lisää
Ei tilattavissa

kopiopaperi Proficientilta hintaan 5,61 €

Kopiopaperi A4 80g New Future Premium arkistokelpoinen . Se on laadukas toimistotuote, jonka toimituksen kesto on verkkokaupasta tilattuna 1-2 päivää. Miellyttävän tuntuinen ja näköinen New Future Premium on äärimmäisen valkoinen paperi korkeaa laatua vaativien dokumenttien tulostukseen. Erinomainen yksityiskohtien tarkkuus, kirkkaat värit ja terävät kontrastit tekevät paperista erinomaisen erityisesti värilliseen mustesuihku- ja lasertulostukseen sekä värikopiointiin. New Future Premiumilla on erittäin hyvä tulostettavuus ja ajettavuus. Valkoisuusaste: CIE 170. Valmistettu ISO 9706 -arkistokelpoisuusvaatimusten mukaisesti. UPM:n New Future -kopiopapereiden valmistuksessa käytetyt kuidut on hankittu vastuullisesti hoidetuista, FSC®- tai PEFC™-sertifioiduista metsistä. Kaikkien New Future -papereiden kääreet ovat muovittomia ja voidaan hävittää paperinkeräyksessä. Kaikilla New Future -papereilla on EU-ympäristömerkki. Kopiopaperien minimitilaus 1 paketti = 5 kpl. Tukkupakkauksessa 200 kpl.

Jos haluat tilata kopiopapereita täysin pakkauksin, niin laatikossa on 5 kappaletta.
Saatavilla myöhemmin. Katso korvaavia tuotteita.
Tekniset tiedot
Tuotekuvaus
Toimitustiedot
Arvostele tuote

Kopiopaperi A4 80g New Future Premium arkistokelpoinen tuotetiedot

ArkinkokoA4
Arkistokelpoinen paperiOn
Arkkeja riisissä500
Grammapaino80 g/m2
Kopiopaperin paksuus109µm
Opasiteetti95 %
Paperi säilytysArkistokelpoinen ISO 9706
Sileys/karheus Bendtsen150 ml/min
UlkopintaMatta
Valkoisuusaste (CIE)170 CIE
ValmistajaUPM
Valmistajan tuotenumero403884
YmpäristömerkitEU-ympäristömerkki (Ecolabel)
Kopiopaperi A4 80g New Future Premium arkistokelpoinen on hyvä valinta korkealaatuisten asiakirjojen tulostamiseen. Laadukas UPM tulostuspaperi sopii erityisesti värillisten dokumenttien tulostamiseen ja kopiointiin.

Kopiopaperi New Future Premium arkistokelpoinen ja ekologinen paperi

Kopiopaperi 80g A4 valkoinen New Future Premium on kotimainen arkistokelpoinen ja ekologinen UPM paperi, joka kulkee hyvin nopeissa tulostimissa ja sopii hyvin suurille tulostusmäärille. Kotimaisen UPM:n valmistamat kopiopaperit ovat saaneet hyvät arvosanat Maailman luonnonsäätiön WWF:n Check your paper työkalussa, joka on paperi- ja sellutuotteiden julkinen tietokanta, jossa kerrotaan tuotteiden ympäristösuorituskyvystä. Future Premium kopiopaperin pakkaukset ja kannet 100% kierrätyskelpoisia. Kääre energiajätteeseen. Kopiopaperi laatikko on 5 riisiä. Yksi riisi on 500 paperiarkkia, laatikossa on 2500 arkkia.

Ekologinen tuote -tunnusEkologinen toimistotarvike / ekotuote

Tämä kopiopaperi on luokiteltu ympäristöystävälliseksi. Katso lisäinfoa ekologisuudesta ja tutustu muihin ekotuotteisiin Ekologiset toimistotarvikkeet -sivulla.

Kopiopaperi A4 A3 ja A5 tuotteiden toimitustiedot

Proficientin hyvään palveluun kuuluu kuljetus toimitusosoitteeseen. Kaikki toimistotarvikkeemme ovat kuljetusvakuutettuja. Täsmällinen kuljetuspalvelumme toimittaa kopiopaperin toimitusosoitteeseen klo 8 - 15 välillä. Helsinki, Jyväskylä, Lahti, Rovaniemi... siis minne tahansa Suomeen.

Muistathan, että Toimitus on rahtivapaa kaikilla verkkokaupan ostoksilla, joiden hinta on yli 120 €

Edullinen ja kätevä toimistotarvikkeiden nettikauppa

Korkealaatuiset konttoritarvikkeet yrityksille, yhdistyksille, valtion ja kuntien toimipaikoille. Kotimainen verkkokauppamme on edullinen, helposti käytettävä ja kopiopaperit toimitetaan nopeasti halpaan hintaan. Helppoa – lisää vain konttoritarvikkeet rekisteröitymättä koriin ja lähetä!

Tilaa 978133 kopiopaperi netistä!

14 ääntä

Kehitämme toimistotarvikkeiden valikoimaamme. Auta siinä ja tee tuotteelle kopiopaperi arvostelu. Klikkaa haluamasi tähtimäärää.

Arvioi kopiopaperi