Ilmainen toimitus
yli 120€ tilauksilla!
Maksu laskulla

Tuoteryhmät

Valtion ja Kuntien toimipaikoille voidaan verkkokaupasta tilata toimistotarvikkeita ilman kilpailutusta hankintalain uudistumisen myötä.

Kopiopaperi a4 80g lava valkoinen new future lasertech hinta 735€

8 arviota

Hinta:
735 / lava
Verollinen hinta: 911,40€ alv 24%
Tuotenumero: 978714L
Toimitusaika:
Saatavuus: Ei varastossa
Tilaa rekisteröitymättä: Lue lisää
Ei tilattavissa
New future laser kopiopaperi a4 80g, 1 kpl = 500 arkkia. Se on mainio tulostintarvike, jonka verkkokaupan tilauksen toimitus kestää 1-2 päivää.

Kopiopaperi A4 A3 ja A5 tuotteiden toimitustiedot

Proficientin hyvään palveluun kuuluu kuljetus toimitusosoitteeseen. Kaikki toimistotarvikkeemme ovat kuljetusvakuutettuja. Luotettava toimituspalvelumme kuljettaa tilauksen toimitusosoitteeseen kello 8.00 - 15.00. Kuopio, Turku, Helsinki... eli kaikkialle Suomeen.

Tiedäthän, että Toimistus on rahtivapaa kaikilla verkkokaupan ostoksilla, joiden hinta on yli 120 €

Edullinen ja kätevä toimistotarvikkeiden nettikauppa

Hyvät toimistotarvikkeet yrityksille, yhdistyksille, valtion ja kuntien toimipaikoille. Kotimainen, edullinen verkkokauppa on helppokäyttöinen ja kaikki tuotteet toimitetaan halpaan hintaan nopeasti. Helppoa – lisää vain toimistotarvikkeet rekisteröitymättä ostoksiisi ja lähetä!

Tilaa 978714 Kopiopaperi netistä!
Saatavilla myöhemmin. Katso korvaavia tuotteita.
Tekniset tiedot
Tuotekuvaus
Toimitustiedot
Arvostele tuote

Kopiopaperi New future laser a4 80g tuotetiedot

ArkinkokoA4
Arkistokelpoinen paperiOn
Arkkeja riisissä500
Bulkki1,28 cm3/g
Grammapaino80 g/m2
Kopiopaperin paksuus104 µm
Opasiteetti93.5 %
Sileys/karheus Bendtsen230 ml/min
UlkopintaMatta
Vaaleus ISO95%
Valkoisuusaste (CIE)150 CIE
ValmistajaUPM
Valmistajan tuotenumero530/43
YmpäristömerkitEU-ympäristömerkki (Ecolabel)
Kopiopaperi lava New future laser A4 80g on hyvä kotimainen tulostuspaperi kopiointiin ja tulostukseen. Ekologiset kopiopaperit lavalla viiden riisin laatikossa rahtivapaasti toimitettuna. Nyt kotimaista tulostuspaperia / kopiopaperia hinta kampanjassa, Future sopii hyvin lasertulostukseen ja mustesuihkutulostukseen. Yhden kopiopaperi riisin hinta 3,68€

Kotimainen kopiopaperi lava A4 tulostuspaperi 80g valkoinen

Kopiopaperi lava A4 80g Future Lasertech valkoinen on ratkaisu laadukkaaseen lasertulostukseen ja kopiointiin. Lavallinen kopiopaperia 80g, suositellaan yksiväriseen lasertulostukseen, yksiväriseen mustesuihkutulostukseen, sekä kaksipuoliseen kopiointiin. Ekologisella kopiopaperi A4 80g Futurella on hyvä ajettavuus nopeissa kopiokoneissa ja tulostimissa. Pakkaus on 500 arkkia / riisi, viisi riisiä laatikossa, 40 laatikkoa lava. Erinomainen ja ekologinen kotimainen valkoinen tulostuspaperi / kopiopaperi lava toimituksena, koko A4 80g edulliseen hintaan nopealla toimituksella.

Kotimainen arkistokelpoinen ja ympäristöystävällinen paperi

UPM New Future Lasertech kopiopaperi on Suomen Kansallisarkiston luokittelema arkistokelpoinen paperi, joka säilyy ja pitää tekstinsä vuosia pitempään kuin tavallinen tulostuspaperi. Se ei sisällä ligniiniä, joten se ei kellastu UV-valossa. Lisäksi valkaistu sellu ja New Future Laser paperin täyteaineena käytetty kalsiumkarbonaatti nostavat paperin vaaleutta, jonka ansiosta tulosteista tulee selkeitä. UPM:n valmistamat kopiopaperit ovat ympäristöä säästäviä ekologisia papereita, jotka ovat saaneet hyvät arvosanat Maailman luonnonsäätiön WWF:n Check your paper työkalussa, UPM kopiopaperit saivat hyvän arvosanan WWF:n check your paper työkalussa.

Lava kopiopaperia rahtivapaasti

8 ääntä

Kehitämme toimistotarvikkeiden valikoimaamme. Auta siinä ja tee tuotteelle kopiopaperi arvostelu. Klikkaa haluamasi tähtimäärää.

Arvioi kopiopaperi