Ilmainen toimitus
yli 120€ tilauksilla!
Maksu laskulla
Tilaajapalkkio
Nyt 0 kpl
2
4
6
NYT! TILAAJAPALKKIO TUPLANA!

Tuoteryhmät

Valtion ja Kuntien toimipaikoille voidaan verkkokaupasta tilata toimistotarvikkeita ilman kilpailutusta hankintalain uudistumisen myötä.

Led-loisteputki

LED LOISTEPUTKI ASENNUS JA KYTKENTÄ T8, KANTA G13

LED valoputken asennus ja kytkentä T8 / G13. Green Light LED loisteputki 120cm ja 150cm voidaan asentaa sellaisiin valaisimiin, joissa on magneettikuristin ja sytytin. Putkea ei voi kytkeä HF-liitäntälaitteisiin valaisimiin. Green Light Luxe LED-loisteputki on helppo asentaa käytössä olevaan, sytyttimellä varustettuun T8 loisteputki-valaisimeen. Otetaan vain vanha loisteputki ja sytytin pois, sitten kierretään sytyttimen paikalle uuden putken mukana toimitettu LED-sovitin ja valaisimeen LED-valoputki T8. Helppoa, LED putken asennus on valmis. Valitsimme varastotuotteiksi kaksi yleisintä LED putki-kokoa 120cm ja 150cm, joilla saavutetaan suurin energian- ja rahan säästö. Luxe LED valoputki hinta 15 € keskimäärin tehtaan kampanjapaketeissa. Ota heti ISO hyöty irti näistä loistavista Green Light Luxe LED loisteputkista omalle työpaikallesi! Helppo asentaa käytössä oleviin valaisimiin, ekologiset retrofit valoputket eivät vaadi valaisimen muutostöitä. Säästä luontoa ja säästä energiaa, niin säästät samalla myös selvää rahaa. Testaa näppärä sähkön säästölaskuri sivun alareunasta.

LED LOISTEPUTKEN TILALLE - VALOTEHO 110 LM / WATTI

Led-loisteputki vihreä valo
 • LED-putki kestää, käyttöaika noin 50 000 tuntia
 • Korkea teho ja hyötysuhde 110 Lumenia / Watti
 • A energiatehokkuusluokka, ekologinen
 • TÜV testattu ja sertifioitu, helppo vaihtaa
 • CE-testattu ja sertifioitu, turvallinen
 • UL-turvallisuussertifioitu
 • RoHS sertifioitu, esim. elohopeavapaa
 • Takuu 3 vuotta, myös 24/7 käytössä
 • Laaja käyttölämpötila-alue -20 - +60 astetta
 • LED loisteputkessa hyvä hinta - laatusuhde

Tehokkaat Luxe T8 LED loisteputket 1200mm ja 1500mm ovat kaksi eniten energiaa säästävää kokoa:

1 Green Light Luxe LED loisteputki T8 1200mm, eli 120cm
18 W valoteho 2000 Lumenia. Sopii suoraan 1200mm T8 loisteputki-valaisimeen, (G13 kanta) jossa on sytytin ja 36 Watin putki
2 Green Light Luxe LED loisteputki T8 1500mm, eli 150cm
26 W valoteho 2860 Lumenia. Sopii suoraan 1500mm T8 loisteputki-valaisimeen, (G13 kanta) jossa on sytytin ja 58 Watin putki

MISTÄ LED VALOJEN SÄÄSTÖHYÖTY? MITEN LED-LOISTEPUTKI TOIMII?

LED valot ja valaisimet. LED tulee sanoista Light Emitting Diode eli loistediodi. Päinvastoin kuin hehkulamput, LED-valot eivät synnytä valoa lämpöä johtavan hehkulangan avulla, vaan johtamalla elektroneja valoa säteilevään puolijohteeseen. UV-säteily muutetaan valkoiseksi valoksi fluoresoivan pinnan avulla. Uudet Green Light Luxe LED-loisteputket edustavat kehityksen kärkeä tehossa, kestävyydessä, ekologisuudessa ja energian- eli rahan säästämisessä. LED-valo, välkkymätön sytytys ja loiste – syttyy heti ja antaa välittömästi 100 % valotehon. Luxen sytytyskertojen määrä on vähintään 200 000 kertaa.

Green Light LED-loisteputket kestävät. Käyttöikä noin 50 000 tuntia, eli noin 16 x normaalin halpisloisteputken ikä. Kalliit vanhanmalliset loisteputket, nekin kestävät useita tuhansia tunteja, mutta kuluttavat joka tapauksessa kaksi kertaa enemmän sähköä koko ajan. LED valot ovat oivallinen keksintö ja nyt niiden hankkiminen ei ole enää hinnasta kiinni. Eli nyt kannattaa vaihtaa LED loisteputken tilalle. LED loisteputkissa hinta on pohjassa ja laatu katossa.

Vinkki: Green Light Luxe LED-valoputken hyötysuhde on 110 Lumenia / Watti, eli se on vanhanaikaista loisteputkea kirkkaampi. Jos valaiset esim. materiaalivarastoa, jossa pärjäisi vähemmälläkin valolla, jätä vaikka joka neljäs Luxe putki kiinnittämättä. Säästösi kasvaa 25 % lisää.

UUTTA JA VANHAA LED-LOISTEPUTKI TEKNOLOGIAA - VAIHDA LED LOISTEPUTKEN TILALLE

LED-loisteputkien kehitys on ollut huimaa. Tälläkin hetkellä on markkinoilla sellaisia 120 cm ja 150 cm LED-putkia, jotka ovat vaarallisia. Sen huomaa esim. siitä, jos putkessa on varoitus, että päätyihin ei saa koskea asentaessa sähköiskuvaaran vuoksi. Vanhan teknologian huomaa myös käyttöiästä, vanhalla tekniikalla tai heikkolaatuisista komponenteista valmistetun LED-loisteputken käyttöiäksi ilmoitetaan alle 50 000 tuntia. Monilla LED-loisteputkilla ei ole takuuta 24/7 käytössä. Vanha teknologia on helppo huomata myös siitä, että valotehoa ei ilmoiteta, tai valoteho on alle 100 Lumenia / Watti. Lumen on valovirran yksikkö, jolla määritellään valoputken tilaan antama todellinen valon teho, pelkät Watit eivät sitä kerro. Kannattaa verrata käyttöikää + Lumen arvoa, vasta jos molemmat arvot yltävät em. arvoihin, LED-valoputki on uusinta ja parasta tekniikkaa. Luxen uusimmasta teknologiasta on myös se hyöty, että valoputki pitää korkean tehonsa koko 50 000 tunnin käyttöiän ja sytyttimen tilalle tuleva LED-sovitin on "lähes ikuinen". Vaihda led loisteputken tilalle.

Green Light LUXE LED PUTKI T8 LOISTAA JUURI SINNE MISSÄ VALOA TARVITAAN

Led-loisteputki valon suunta Green Light Luxe T8 LED putkien valaisukulma on laaja, täydet 130 astetta. LED loisteputken lasi on mattapintaista erikoismateriaalia, joka suuntaa valon tasaisesti työtilaan. Suurin osa valosta suunnataan alas ja sivuille, eli työskentelytilaan. Luxen erikoisrakenteisen putken pinnan ansiosta pehmeää hajavaloa ohjataan hiukan myös kattoon, tilan avaruuden säilyttämiseksi. LED valo on erittäin miellyttävää sekä tasaista ja suunnattu juuri sinne, missä sitä tarvitaan. Loisteputken värilämpötila on 4500 Kelviniä, eli kirkas valo on puhtaan valkoista ja Green Light Luxe LED loisteputki heijastaa sen tarkasti ja tyylikkäästi.

Kirkkautensa ansiosta Green Light LED valo lisää työpaikalla yleisvalaistusta, joten lisävalaisimia työpisteissä ei välttämättä tarvita. Säästöä sekin. Valon suuntaus sekä -jakautuminen on tarkoin harkittu optimaalisen hyödyn saavuttamiseksi. LED valo-putkissa 125 astetta kapeampi kiila, tai 360 asteen ympäri valaisu siis eivät ole parhaita vaihtoehtoja. Luxe putkille sisävalaisimissa ei yleensä tarvita kupua, joten koko teho hyödynnetään työtilan tasaiseen valaisuun. Koska Luxen valo on optimaalisesti suunnattua, sen teho on käytännössä vielä ilmoitettua Lumen arvoakin parempi. Valkoisen mattaputken ansiosta ledit eivät hehku täplikkäinä pisteinä.

Vinkki: Kun valitset sähkön säästämiseen uusia LED-loisteputkia, älä katso pelkästään Watteja vaan varmistu että putken Lumen arvo on yli 100 / Watti.
Lumen tehoarvo kertoo valoputken todellisen kirkkauden ja hyötysuhteen.

KESTÄÄKÖ LED-LOISTEPUTKI 24/7 KÄYTTÖÄ? MIKÄ ON TAKUU?

Led-loisteputki alumiini tausta Hyvä LED loisteputki kestää myös rankemmissa olosuhteissa, esim. teollisuudessa. Luxe ei reagoi rakennukseen kohdistuviin iskuihin, eikä tärinään LEDien rakenteen ansiosta, IP20 tiiviys. Alas suunnattu valo antaa parhaan tehon myös korkeissa tiloissa. Hyvä kirkas valaistus vähentää työpaikalla sattuvia vahinkoja tai haavereita. Green Light Luxe LED loisteputken värinätön valo ei häikäise eikä rasita silmiä, tämä lisää työhyvinvointia kaikissa tiloissa. Luxe kestää erinomaisesti myös valon jatkuvaa sytyttämistä ja sammuttamista, se on paras esim. liiketunnistinohjauksella valaistuissa tiloissa. Putkea jäykentävän alumiinilistan ansiosta Luxe valoputkien elektroniikkapiirien jäähdytys on tehokas, se jatkaa putkien täydellä teholla toimimisen aikaa. Edelläkävijän takuu! Green Light LED-valoputkilla on takuu 3 vuotta myös 24/7 käytössä.

KYLMÄSTI PAREMPI RETROFIT LED-LOISTEPUTKI KIINTEISTÖÖN

Green Light Luxe Retrofit LED loisteputket toimivat hyvin myös kylmätiloissa. Loisteputket syttyvät ja loistavat myös kylmässä, ne ovat hyvä valinta esim. kylmiöihin, sillä putket ovat viileitä eivätkä lämmitä kylmätilaa. Luxen tiiviysluokitus on IP20. EU:n kiristyneet energiatehokkuusvaatimukset vaikuttavat myös ulkotilojen valaistukseen. Elohopealamput poistuvat julkisesta ulkovalaistuksesta vuoden 2015 aikana ja LED valaisimet tulevat tilalle. Green Light toimii vielä 20 asteen pakkasessa. Kylmässäkin toimiva nerokkaasti suunniteltu LED Retrofit loisteputki säästää energiaa ja rahaa usealla tavalla.

LED LOISTEPUTKEN SYTYTIN JA TURVALLISUUS

Led-loisteputki sytyttimet vertailu Mikä on LED loisteputken sytytin? Green Light Luxe LED-valoputket eivät toimiakseen tarvitse sytytintä. Loisteputkea vaihdettaessa sytyttimen tilalle vaihdetaan mukana tuleva lähes samannäköinen LED-sovitin, joka takaa valaisimen täydellisen ja pitkäikäisen toiminnan. Rakenteeltaan yksinkertainen LED-sovitin toimii vähintään 200 000 kertaa. Tavallisen halpisloisteputken optimi käyttöikä on noin 3000 tuntia, jonka jälkeen sen teho laskee huomattavasti ja vanha putki tulisi vaihtaa. Heikkolaatuiset putket ovat kyllä ehtineet sammua jo ennen sitä. Laadukkaammat kalliit loisteputket toimivat pitempään, mutta ovat tuplasti energiasyöppöjä ja valoteho laskee koko ajan. Vanha sytytin voi iän myötä vioittua niin, että se ei heti sytytä vanhaa loisteputkea vaan hehkuttaa vain putken päitä. Jännite nousee sytyttäessä 400 - 600 Volttiin, joten se voi olla vaarallinen. Sytytys syö paljon myös sähköä. Loisteputki on vaihdettava viimeistään silloin, kun sen lasin päädyissä näkyy tummaa. Putken energiatehokkuus on mennyt.
Vanha putki ja sytytin yhdistelmä voi tulla vaaralliseksi, joten vanhat putket kannattaa vaihtaa uusiin turvallisiin Green Light Luxe LED-valoputkiin. Vanhat loisteputket ovat elohopeapurkauslamppuja, joissa synnytetään elohopean avulla voimakasta UV-säteilyä. Tämä fluoresoi putken pinnassa olevan loisteaineen, joka sitten säteilee valon huoneeseen.
Ei ihan yksinkertainen juttu ja syystäkin välkkyvästä valosta ja UV-säteilystä halutaan päästä työpaikoilla eroon. Elohopea on valaisimissa ympäristömyrkky ja terveysriski.

LOISTEPUTKI VS LED-LOISTEPUTKI VERTAILU - LED LOISTEPUTKEN TILALLE

Led-loisteputki vertailu LED loisteputki vertailu suoritetaan nykyään lähinnä LED putkien valmistajien välillä. Perinteiset T8 loisteputket ja LED-loisteputket ovat kaksi aivan erilaista tuotetta. Karkeasti sanottuna laadukkaat LED-valoputket ovat vanhoja loisteputkia kirkkaampia ja kuluttavat puolta vähemmän sähköä. Eli erot ovat merkittäviä säästöpuolella, mutta myös valon laatu on LEDissä parempi, sekä kestävyys. Kun yrityksissä tehdään vertailua loisteputki vs LED putki välillä, niin suurimmaksi osaksi päätetään vaihtaa LED loisteputken tilalle. Loisteputki vertailu kannattaa, sillä suurissa yrityksissä, kuntien sekä valtion toimipaikoilla ja taloyhtiöissä on todella paljon 120 cm ja 150 cm valoja palamassa lähes kellon ympäri. Vertailuun kannattaa ottaa raha, valon laatu ja ekologisuus.

Kun tehdään loisteputki vertailu vastaan LED-valoputki ympäristöystävällisyyden näkökulmasta, niin siinäkin vertailussa LED putki vie kisan 6 - 0. Laadukkaimmissa LED-putkissa ei ole elohopeaa ja ne ovat muutenkin turvaluokiteltuja. Pitkäikäisyys on myös suuri ekologinen arvo. Valo on ympäristöystävällistä myös käyttäjilleen, koska LED-loisteputken valo on lähes värinätöntä, puhtaan väristä, eikä putkesta lähde haitallista säteilyä. Valotehon vertailu loisteputki vs LED putki menee myös LEDin eduksi, se pitää valotehonsa loppuun asti, mutta vanhanaikainen loisteputki voi menettää siitä jopa 70%.

LED loisteputki vertailu eri valmistajien kesken onkin sitten jo mielenkiintoista. Osa valmistajista ei ilmoita turvallisuusluokituksia, energiatehokkuusluokkaa, käyttöaikaa vaativassa 24/7 käytössä, tai Lumen / Watti tehoarvoa. Sellaisten LED-loisteputkien vertailu kilpailijoihin on mahdotonta, mutta syynsä lie siihenkin ettei tärkeimpiä arvoja ilmoiteta. Hinnan kyllä kaikki kertovat, mutta se on vain yksi tekijä kokonaisuudessa. LED valojen teknologia on kehittynyt huimasti, vaihdettaviin valoputkiin kannattaa valita vain uusinta tekniikkaa ja vaihtaa LED loisteputken tilalle. T8 vertailussa hankkija hakee kuitenkin aina LED- valoputkien parasta hinta - laatu suhdetta.

RIITTÄÄKÖ LED-LOISTEPUTKESSA TEHO? MIKÄ ON TODELLINEN HYÖTYSUHDE?

 • Luxe 120 cm T8 LED valoputken teho on 2000 Lumenia
 • Luxe 150 cm T8 LED valoputken teho on 2860 Lumenia

Led-loisteputki valoteho Kuvan tiedot: 1/30 f22 ISO50 Hehkulampun valoteho on noin 10 Lumenia / Watti, eli 60W hehkulampun valoteho on 600 Lumenia. Green Light Luxessa valoteho on loistava 110 Lumenia / Watti. Erikoisen korkea hyötysuhde uuden LED-teknologian ansiosta. Välkkymätöntä, erinomaisen kaunista ja puhtaan valkoista valoa, joka toistaa ympäristön värit luonnollisina. Luxessa on hyvä Ra 70 värintoistoindeksi, valkoinen valo valaisee työpaikan värit tyylikkäästi. Heikkolaatuisten LED loisteputkien valmistajat (niitäkin on) eivät yleensä halua ilmoittaa Lumen/ Watti arvoa, takuuta, turvallisuussertifiointeja, tai käyttötuntimäärä on alle 45 000 tuntia. LED-valo putkien hankintatilanteessa näihin putkiin kannattaa merkistä riippumatta suhtautua hyvin kriittisesti, jos aikoo säästää. LED-loisteputken ratkaisevimmat laatu-arvot ovat: Lumen valoteho, käyttötuntimäärä, käyttölämpötila-alue, turvallisuussertifioinnit, sekä takuu 24/7 käytössä.

LED LOISTEPUTKI KESKUSTELU JA KOKEMUKSIA LED LOISTEPUTKISTA

Netissä käydään vilkasta LED-loisteputki keskustelua ja kerrotaan kokemuksista. Huomattava ero onkin laadussa syntynyt tämän päivän kehityksen huippuihin, verrattuna muutaman vuoden takaisiin LED-putkiin joten keskustelemista riittää. Green Light on uusi tuotemerkki Suomessa ja toivommekin käyttäjiltä näistä LED-loisteputkista keskustelua ja käyttö-kokemuksia. Otamme mielellämme vastaan palautetta ja tälle sivulle voi myös linkittää. LED-loisteputki keskustelu käydään puolesta ja vastaan, asiasta esitetään selkeitä kannanottoja. Osalla keskustelijoista on LED-loisteputki kokemuksia ja sehän auttaa muita tekemään oman ratkaisunsa loisteputkivalaisussa. Huomiota on jo nyt kiinnitetty keskustelu forumeilla Green Light LED valoputkien 3 vuoden takuuseen 24/7 käytössä.

MITEN VALAISTUKSEN SÄHKÖLASKU PUOLIKSI? TESTAA SÄHKÖN SÄÄSTÖLASKURI

Green Light Luxe LED loisteputkella saadaan sama valoteho noin 50 % pienemmällä sähkön kulutuksella, kuin perinteisellä T8 ( G13 ) loisteputkella. Siis pelkkä loisteputken vaihto riittää. Toimitamme kahta suosituinta LED-valo putkikokoa, joilla suurimmat säästöt saavutetaan. Toinen on perinteinen 120 cm loisteputki T8, joka tunnetaan 36 watin virrankulutuksesta, siihen tarjoamme 18 watin LED putken uskomattomalla 2000 Lumenin valoteholla. Toinen sopii 150 cm (58W) vanhan loisteputken tilalle, 26 watin virralla saavutetaan loistava 2860 Lumenin valoteho. Eli molemmissa perinteisiä putkia suurempi valoteho puolella sähkön kulutuksella. Sillä sähkölasku puoliksi, toisella puolella parannetaan yhtiön kannattavuutta. Kokeile sähkön säästölaskuria. Jos työpaikallasi ei vielä ole käytössä ekologisia ja sähköä säästäviä LED-valo putkia, kerro siitä vaihtoehdosta talousasioista päättäville.

MIKSI LÄMMITTÄISIT VALOLLA JA KIERRÄTYS?

Perinteinen T8 loisteputki voi useiden tuntien käytössä lämmetä lähes 100 asteiseksi. Tämä on suurta energian tuhlausta, sillä työpaikalla on käytössä varmasti paljon halvempikin lämmitysmuoto. Miksi lämmittäisit energiaa tuhlaavilla loisteputkilla? Kallista hukkalämpöä, kesät - talvet. Vanhanaikaissa loisteputkissa on elohopeaa ja ne ovatkin ongelmajätettä. Kun palautatte perinteisiä loisteputkia SER-kierrätyspisteeseen, varokaa rikkomasta putkia. Varokaa varsinkin vanhan rikkoutuneen putken elohopean joutumista iholle. Green Light Luxe LED-loisteputket eivät lämmitä, vaan ne on valmistettu ekologisesti, niiden käyttö säästää rahaa ja on turvallista.

VANHAN LOISTEPUTKEN TERVEYSHAITAT

Vanhanaikaisten loisteputkien terveyshaitoista, kuten UV-säteilystä ja elektromagneettisista kentistä puhutaan paljon. Samoin putkien kokoaikaisen värinän yhteydestä päänsärkyyn, migreeniin, tai näön heikkenemiseen. Green Light Luxe LED-valoputket eivät muodosta haitallista elektromagneettista kenttää. Eli ei minkäänlaista IR- tai UV-säteilyä. Luxen etuna on myös se, että LEDit eivät näy mattaputkessa pisteinä, eikä putki haitallisesti välky. Luxe toimii tasavirta DC matalajännitteellä, joten se on myös turvallinen käyttää.
Luxe LED lisää työhyvinvointia toimipaikalla. Katso video. Videokamera tallentaa loisteputken haitallisen välkynnän, jolle esim. työpaikalla altistumme. Edessä olevan Green Light putken valo on lähes värinätöntä.

LED-LOISTEPUTKET SISUSTAJANA - HINTA EI OLE ESTE

Green Light Luxe LED-valoputket ovat tyylikkäitä ja sopivat myös sisustuksellisesti vaativiin kohteisiin. Luxe mattaputket ovat saman sävyisiä ja valon väri luonnollista. Valon väri 4500K ei ole keltainen eikä sininen, vaan kirkas ja puhdas kuin auringon valo. Kun vaihdat tilaan kaikki valoputket samalla kertaa, niin sisustuksellinen ilme kohentuu. Tasaisessa Ra 70 valossa työympäristön värit korostuvat, koko tila saa uuden miellyttävän tunnelman ja tyylin. Green Light LED-putket ovat värinättömiä ja äänettömiä. Näyttöpäätetyöskentelytilassa Luxella saavutetaan optimaalisin valaisu ja mattavalolla vähiten näyttöön häiritseviä heijastuksia. Toimistoon kannattaa vaihtaa uudet LED-loisteputket, sillä Luxen suunnittelussa on tarkoin harkittu myös työergonomia, jota valaisulla voidaan entisestään parantaa. Luxe lisää myös kiinteistön tyylikkyyttä ja arvoa. Näyttävä LED valoputki, hinta ei ole enää esteenä.

Vinkki: Onko sinulla joskus työpaikalla päänsärkyä, migreeniä tai rasittuvatko silmäsi? Jos työpisteessäsi on vanha loisteputkivalaistus, mieti voisivatko oireet johtua valon värinästä ja säteilykentästä.

YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLINEN VALAISU TYÖPAIKALLA ON TUOTTAVA EKOTEKO

Green Light Luxe LED-valoputket 120 cm ja 150 cm antavat korkean energiatehokkuuden. T8 LED-loisteputket valmistetaan huippunykyaikaisessa tehtaassa viimeisimmän ekologisen asiantuntemuksen mukaan. Pitkän käyttöiän ansiosta ympäristövaikutukset ovat pieniä, koska energian kulutus on vähäistä eikä putkia tarvitse vaihtaa usein. Luxe LED valoputket eivät sisällä elohopeaa, joten sitten vuosien kuluttua kierrätyskin on vaivatonta. Ekoa on mielestämme myös rahan säästö, miksi kuluttaa kaksinkertainen määrä sähköä ja maksaa siitä kaksinkertainen määrä rahaa? LED-valot on tuottava ratkaisu. Nyt elämme uutta ekologista ja loistavampaa aikaa, joten kannattaa ottaa siitä kaikki hyöty irti ja siirtyä käyttämään LED-valaisua.

Vinkki: Green Light LED-valoputki suorastaan pitää siitä, että se sytytetään ja sammutetaan usein. Säästät sähköä myös sillä, ettei valoja tarvitse pitää turhaan päällä. Vanhanaikaiset loisteputket eivät jatkuvasta sytyttämisestä / sammuttamisesta pidä, sytytin rasittuu ja valoteho laskee.

SÄHKÖN KILPAILUTUS JA SÄHKÖN HINTAVERTAILU

Sähkön kilpailutus, sekä sähkön hintavertailu ovat hyvin käytettyjä keinoja pienentää sähkölaskua. Koska kilpailuyhteiskunnassa eletään, ne ovatkin ihan hyvä tapa seurata sähkön hintaa ja yrittää säästää. Sähkön hintavertailun lisäksi kannattaa mielestämme kiinnittää huomiota myös siihen, millä sen kuluttaa.
Sähkön kilpailutus on hyvä tukitoimi ja lisäsäästö, mutta kilpailuttamattakin sen voi työpaikoilla valaistuksessa välittömästi puolittaa. Sähkön hintavertailu ja sähkön kilpailutus antavat siihen vielä lisäetua, joten se on kannattavaa. Sähkön hintaan emme voi vaikuttaa, mutta kaikkiin niihin työpaikkoihin kyllä, joissa käytetään perinteisiä energiasyöppöjä 120 cm tai 150 cm T8 loisteputkivalaisimia. LED-valoihin siirtyminen ei ole enää valoputken hinnasta kiinni.

LED-SÄÄSTÖLASKURI – VALAISTUS SÄÄSTÖLASKURI - SÄHKÖN SÄÄSTÖLASKURI

Sähkön säästölaskuri eli valaistus säästölaskuri on näppärä vertailulaskuri, jolla voit laskea säästön, joka tulee perinteisten loisteputkien vaihdosta Green Light LED-loisteputkiin. LED-säästölaskuriin voit syöttää sähköstä maksamasi hinnan, niin saat tulokseksi yrityksen tai työpaikan rahallisen säästön. LED valot vertailuun on otettu Green Light Luxe LED-valoputket 120 cm ja 150 cm. Näillä kahdella loisteputki-koolla saavutetaan suurimmat säästöt Suomalaisten yritysten, julkishallinnon toimipaikkojen ja kiinteistöyhtiöiden valaisukuluihin. Laskenta-aika on yhden Green Light putken käyttöikä eli 50 000 tuntia.

Lisätty
Odota
Maksutavat, toimituskulut ja UKK